Currency Converter:

Lot: 1

Current Price: 2,700 TL Starting Bid: 2,700 TL Estimated: TL Losing Winning

KALPLİ MODEL PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI YÜZÜK

Anayar montür üzeri ametist ve pırlanta taşlar ile süslü kalpli model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta ve 0,70 ametist taş bulunmaktadır.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • KALPLİ MODEL PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri ametist ve pırlanta taşlar ile süslü kalpli model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta ve 0,70 ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    KALPLİ MODEL PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri ametist ve pırlanta taşlar ile süslü kalpli model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta ve 0,70 ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI YEDİTAŞ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü yeditaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 2,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI YEDİTAŞ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü yeditaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 2,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • TAMTUR ÇİÇEK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü büyük tamtur çiçek yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    TAMTUR ÇİÇEK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü büyük tamtur çiçek yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • HALKALI MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü halkalı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    HALKALI MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü halkalı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DAMLA MODEL AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlarla süslü damla model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta , 2,5 karat ametist taşı bulunmaktadır.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    DAMLA MODEL AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlarla süslü damla model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta , 2,5 karat ametist taşı bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlarla süslü kolye. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta ve 2,00 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlarla süslü kolye. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta ve 2,00 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİS VE PIRLANTA TAŞLI LALE MOTİFLİ HÜRREM MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametis taşlarla süslü lale formlu Hürrem model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat ametis ve 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    AMETİS VE PIRLANTA TAŞLI LALE MOTİFLİ HÜRREM MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametis taşlarla süslü lale formlu Hürrem model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat ametis ve 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DAMLA MODELİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-An ayar montür üzeri elmas taşlarla süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0.40 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    DAMLA MODELİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-An ayar montür üzeri elmas taşlarla süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0.40 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI ALYANS MODEL ÜÇ TAŞ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü alyans model üç taş yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    PIRLANTA TAŞLI ALYANS MODEL ÜÇ TAŞ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü alyans model üç taş yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE KUVAR TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri kuvars ve pırlanta taşlarla süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta ve 4,00 karat kuvars taş bulunmaktadır.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    PIRLANTA VE KUVAR TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri kuvars ve pırlanta taşlarla süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta ve 4,00 karat kuvars taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SIRALI DAMLA MODEL ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü sıralı damla model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    SIRALI DAMLA MODEL ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü sıralı damla model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI FRANSIZ BAGETİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri zümrüt ve pırlanta taşlarla süslü Fransız bageti model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 1,60 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI FRANSIZ BAGETİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri zümrüt ve pırlanta taşlarla süslü Fransız bageti model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 1,60 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLARLA SÜSLÜ YAKA İĞNESİ- BROŞ-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yaka iğnesi- broş. Üzerinde yaklaşık 0.45 karat pırlanta mevcuttur.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    PIRLANTA TAŞLARLA SÜSLÜ YAKA İĞNESİ- BROŞ-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yaka iğnesi- broş. Üzerinde yaklaşık 0.45 karat pırlanta mevcuttur.

    TLSold
  • PIRLANTA VE AMETİS TAŞLI KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametis taşlarla süslü kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,80 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    PIRLANTA VE AMETİS TAŞLI KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametis taşlarla süslü kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,80 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI AY MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlarla süslü ay modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta , 0,40 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI AY MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlarla süslü ay modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta , 0,40 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SONSUZLUK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    SONSUZLUK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü bileklik. Üzerinde yaklaşık 1,30 karat pırlanta ve 9,60  karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü bileklik. Üzerinde yaklaşık 1,30 karat pırlanta ve 9,60 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI SU DAMLASI MODELİ KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 1,60 karat pırlanta ve 2,30 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI SU DAMLASI MODELİ KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 1,60 karat pırlanta ve 2,30 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YARIM TAMTUR MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlarla süslü yarım tamtur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 1,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YARIM TAMTUR MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlarla süslü yarım tamtur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 1,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • TEKTAŞ MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşla süslü tektaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    TEKTAŞ MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşla süslü tektaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI ÜÇLÜ SIRA MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlarla süslü üçlü sıra model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 1,40 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI ÜÇLÜ SIRA MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlarla süslü üçlü sıra model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 1,40 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE HAS SAFİR TAŞLI OVAL MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve has safir taşlarla süslü oval model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta ve 0,40 karat has safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    PIRLANTA VE HAS SAFİR TAŞLI OVAL MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve has safir taşlarla süslü oval model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta ve 0,40 karat has safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE HAS YAKUT TAŞLI BÜYÜK ÇİÇEK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve has yakut taşlarla süslü büyük çiçek model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 1,10 karat has yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    PIRLANTA VE HAS YAKUT TAŞLI BÜYÜK ÇİÇEK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve has yakut taşlarla süslü büyük çiçek model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 1,10 karat has yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI BAKLAVA DİLİMİ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü baklava dilimi model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    PIRLANTA TAŞLI BAKLAVA DİLİMİ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü baklava dilimi model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DAĞINIK DAL MODELİ SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü dağınık da model safir taşlı yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta, 0,30 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    DAĞINIK DAL MODELİ SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü dağınık da model safir taşlı yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta, 0,30 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GARNET VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve garnet taşlarla süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,20 karat garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    GARNET VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve garnet taşlarla süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,20 karat garnet taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GARNET VE PIRLANTA TAŞLI YILDIZ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yıldız model garnet taşlı yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta, 0,35 karat garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    GARNET VE PIRLANTA TAŞLI YILDIZ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yıldız model garnet taşlı yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta, 0,35 karat garnet taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI YONCA MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlarla süslü yonca modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta , 1,20 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI YONCA MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlarla süslü yonca modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta , 1,20 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZAMBAK ÇİÇEĞİ MODELİ MİNE İŞÇİLİKLİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri mine işçilikli ve pırlanta taşlarla süslü zambak çiçeği modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    ZAMBAK ÇİÇEĞİ MODELİ MİNE İŞÇİLİKLİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri mine işçilikli ve pırlanta taşlarla süslü zambak çiçeği modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KARTANESİ MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kartanesi model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    KARTANESİ MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kartanesi model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • LALE MODEL PIRLANTA GERDANLIK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü lale model büyük boy gerdanlık. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta ve 1,60 safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    LALE MODEL PIRLANTA GERDANLIK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü lale model büyük boy gerdanlık. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta ve 1,60 safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KİRPİ MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü kirpi model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    KİRPİ MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü kirpi model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ÜÇ KALPLİ MODEL PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlarla süslü üç kalpli model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta , 1,20 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    ÜÇ KALPLİ MODEL PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlarla süslü üç kalpli model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta , 1,20 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAPRAKLI MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yapraklı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    YAPRAKLI MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yapraklı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI DİKENLİ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dikenli model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    PIRLANTA TAŞLI DİKENLİ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dikenli model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI GÜNEŞ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlı güneş modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0.40 karat pırlanta 1.60 karat safir bulunmaktadır.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI GÜNEŞ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlı güneş modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0.40 karat pırlanta 1.60 karat safir bulunmaktadır.

    TLSold
  • PEMBE KUVARZ VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pembe kuvarz ve pırlanta taşlarla süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 1,20 karat pembe kuvarz taş bulunmaktadır.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    PEMBE KUVARZ VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pembe kuvarz ve pırlanta taşlarla süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 1,20 karat pembe kuvarz taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI GÜNEŞ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü güneş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta , 1,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI GÜNEŞ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü güneş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta , 1,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI AYRIK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü ayrık model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta , 0,35 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI AYRIK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü ayrık model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta , 0,35 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI GENİŞ SONSUZLUK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü geniş sonsuzluk modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta , 0,35 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI GENİŞ SONSUZLUK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü geniş sonsuzluk modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta , 0,35 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODEL GERDANLIK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü damla model gerdanlık. Üzerinde yaklaşık 0,28 karat pırlanta ve 6,40 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODEL GERDANLIK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü damla model gerdanlık. Üzerinde yaklaşık 0,28 karat pırlanta ve 6,40 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI SONSUZLUK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,65 karat pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    PIRLANTA TAŞLI SONSUZLUK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,65 karat pırlanta bulunmaktadır.

    TLSold
  • KABARTMA FORMLU PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kabartma formlu yüzük. Üzerinde yaklaşık 1,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    KABARTMA FORMLU PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kabartma formlu yüzük. Üzerinde yaklaşık 1,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI ÜÇLÜ ÜÇ TAŞ  MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü üç taşmodel yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 1,40 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI ÜÇLÜ ÜÇ TAŞ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü üç taşmodel yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 1,40 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI ALYANS MODEL TEKTAŞ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü alyans model tektaş yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    PIRLANTA TAŞLI ALYANS MODEL TEKTAŞ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü alyans model tektaş yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI GÜL MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü gül modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,14 karat pırlanta ve 0,20 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI GÜL MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü gül modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,14 karat pırlanta ve 0,20 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlarla süslü bileklik. Üzerinde yaklaşık 1,30 karat pırlanta ve 9,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlarla süslü bileklik. Üzerinde yaklaşık 1,30 karat pırlanta ve 9,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI YARIM TAM TUR MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri zümrüt ve pırlanta taşlarla süslü yarım tamtur modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 1,90 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI YARIM TAM TUR MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri zümrüt ve pırlanta taşlarla süslü yarım tamtur modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 1,90 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI GEOMETRİK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü geometrik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 4,00 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI GEOMETRİK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü geometrik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 4,00 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODEL BÜYÜK YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametis taşı ile süslü damla model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta ve 8.70 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODEL BÜYÜK YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametis taşı ile süslü damla model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta ve 8.70 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GÜNEŞ MEKİK MODELİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü güneş mekik modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta, 0,50 safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    GÜNEŞ MEKİK MODELİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü güneş mekik modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta, 0,50 safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ÇINAR YAPRAĞI MODELİ PIRLANTA TAŞLI KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü çınar yaprağı modeli kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 1,10 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    ÇINAR YAPRAĞI MODELİ PIRLANTA TAŞLI KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü çınar yaprağı modeli kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 1,10 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI KARE ELMAS MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü kare elmas model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI KARE ELMAS MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü kare elmas model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ÇINAR YAPRAĞI FORMLU PIRLANTA TAŞLI YAKA İĞNESİ-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü çınar yağrağı formunda yaka iğnesi- broş. Üzerinde yaklaşık 0.35 karat pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    ÇINAR YAPRAĞI FORMLU PIRLANTA TAŞLI YAKA İĞNESİ-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü çınar yağrağı formunda yaka iğnesi- broş. Üzerinde yaklaşık 0.35 karat pırlanta bulunmaktadır.

    TLSold
  • RENK CÜMBÜŞÜ MODELİ PIRLANTA TAŞLI KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü renk cümbüşü model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,12 karat pırlanta , 1,80 karat renkli taş bulunmaktadır.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    RENK CÜMBÜŞÜ MODELİ PIRLANTA TAŞLI KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü renk cümbüşü model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,12 karat pırlanta , 1,80 karat renkli taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİS VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametis taşlarla süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 1,60 karat ametis ve 0,50 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    AMETİS VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametis taşlarla süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 1,60 karat ametis ve 0,50 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI ANTİK MISIR MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü Antik Mısır model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta, 1,20 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI ANTİK MISIR MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü Antik Mısır model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta, 1,20 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ANAHTAR FORMLU PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlı anahtar formlu kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,12 karat pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    ANAHTAR FORMLU PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlı anahtar formlu kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,12 karat pırlanta bulunmaktadır.

    TLSold
  • MİNİ GÜNEŞ MODELİ SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yarım mini güneş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    MİNİ GÜNEŞ MODELİ SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yarım mini güneş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • BEŞTAŞ MODEL OVAL MONTÜRLÜ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü beştaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    BEŞTAŞ MODEL OVAL MONTÜRLÜ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü beştaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI FRANSIZ BAGET MODELLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü Fransız bageti model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 0,90 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI FRANSIZ BAGET MODELLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü Fransız bageti model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 0,90 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI KALP MODELLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü kalp model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,60 safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI KALP MODELLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü kalp model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,60 safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI BAGET MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlarla süslü baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,40 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI BAGET MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlarla süslü baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,40 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE GARNET TAŞLI ÜÇLÜ SET-Anayar montür üzeri garnet ve pırlanta taşlarla süslü üçlü set. Üzerinde yaklaşık 1,20 karat pırlanta ve 4,00 karat garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    PIRLANTA VE GARNET TAŞLI ÜÇLÜ SET-Anayar montür üzeri garnet ve pırlanta taşlarla süslü üçlü set. Üzerinde yaklaşık 1,20 karat pırlanta ve 4,00 karat garnet taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • MEKİK MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    MEKİK MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PILANTA TAŞLI DİK KARE MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlarla süslü dik kare modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta ve 0,40 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    SAFİR VE PILANTA TAŞLI DİK KARE MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlarla süslü dik kare modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta ve 0,40 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri ametist ve pırlanta taşlarla süslü baget modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 0,90 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri ametist ve pırlanta taşlarla süslü baget modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 0,90 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YEDİTAŞLI PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yeditaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    YEDİTAŞLI PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yeditaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • FİYONK MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü fiyonk modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    FİYONK MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü fiyonk modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • FİYONK MODEL YAKUT VE  PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü fiyonk modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta ve 0,40 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    FİYONK MODEL YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü fiyonk modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta ve 0,40 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI TEKTAŞ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü tektaş modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,35 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI TEKTAŞ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü tektaş modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,35 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI ŞIMARIK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yakutlu şımarık model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta, 0,30 yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI ŞIMARIK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yakutlu şımarık model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta, 0,30 yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • BÜYÜK DAMLA MODELİ ELMAS TAŞLI KOLYE UCU-An ayar montür üzeri elmas taşlarla süslü damla model kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0.50 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    BÜYÜK DAMLA MODELİ ELMAS TAŞLI KOLYE UCU-An ayar montür üzeri elmas taşlarla süslü damla model kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0.50 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YILDIZ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü safirli yıldız modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta, 0,25 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YILDIZ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü safirli yıldız modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta, 0,25 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YERLİ MEKİK MODELİ BÜYÜK BOY PIRLANTA MEKİK YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yerli mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    YERLİ MEKİK MODELİ BÜYÜK BOY PIRLANTA MEKİK YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yerli mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI GİRİT MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlarla süslü Girit modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 0,80 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI GİRİT MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlarla süslü Girit modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 0,80 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI KAR MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kar model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    PIRLANTA TAŞLI KAR MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kar model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI AVRUPA MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü Avrupa model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 0,60 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI AVRUPA MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü Avrupa model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 0,60 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI KARE MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,35 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI KARE MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,35 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE SİTRİN TAŞLI KARE ELMAS MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve sitrin taşlarla süslü kare elmas model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,90 karat sitrin taş bulunmaktadır.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    PIRLANTA VE SİTRİN TAŞLI KARE ELMAS MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve sitrin taşlarla süslü kare elmas model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,90 karat sitrin taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YILDIZ FORMUNDA YAPILMIŞ PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yıldız formunda yapılmış kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    YILDIZ FORMUNDA YAPILMIŞ PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yıldız formunda yapılmış kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KARE MODEL ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    KARE MODEL ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • MEKİK FORMUNDA YAPILMIŞ PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mekik formunda yapılmış kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,18 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    MEKİK FORMUNDA YAPILMIŞ PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mekik formunda yapılmış kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,18 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI YARIM TUR MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü yarımtur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta , 0,10 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI YARIM TUR MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü yarımtur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta , 0,10 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI OKLU MODEL KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü oklu model kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    PIRLANTA TAŞLI OKLU MODEL KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü oklu model kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI KELEBEK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü kelebek model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 0,15 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI KELEBEK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü kelebek model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 0,15 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI VE İNCİLİ KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlı ve incili küpe. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    PIRLANTA TAŞLI VE İNCİLİ KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlı ve incili küpe. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ELMAS TAŞLI GİRİT MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas  taşlar ile süslü girit model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    ELMAS TAŞLI GİRİT MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü girit model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SALYANGOZ MODEL PIRLANTA TAŞLI BİLEZİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü salyangoz model bilezik Üzerinde yaklaşık 1,05 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    SALYANGOZ MODEL PIRLANTA TAŞLI BİLEZİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü salyangoz model bilezik Üzerinde yaklaşık 1,05 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI YARIM SONSUZLUK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yarım sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    PIRLANTA TAŞLI YARIM SONSUZLUK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yarım sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • TEKTAŞ MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlı tek taş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    TEKTAŞ MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlı tek taş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YARIM TAMTUR YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yarım tamtur yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YARIM TAMTUR YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yarım tamtur yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI KARNİK ÇİÇEĞİ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü karnik çiçeği modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,30 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI KARNİK ÇİÇEĞİ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü karnik çiçeği modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,30 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ELMAS VA YAKUT TAŞLI HÜRREM MODEL KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri elmas ve yakut taşlar ile süslü kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 1,05 karat elmas ve 1,20 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    ELMAS VA YAKUT TAŞLI HÜRREM MODEL KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri elmas ve yakut taşlar ile süslü kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 1,05 karat elmas ve 1,20 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SALYANGOZ MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü salyangoz modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    SALYANGOZ MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü salyangoz modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • İNCİ VE PIRLANTA TAŞLI BROŞ - TÜRBAN İĞNESİ-Anayar montür üzeri inci ve pırlanta taşlı broş - türban iğnesi. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    İNCİ VE PIRLANTA TAŞLI BROŞ - TÜRBAN İĞNESİ-Anayar montür üzeri inci ve pırlanta taşlı broş - türban iğnesi. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI YERLİ MODEL BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yerli model bileklik. Üzerinde yaklaşık 1,45 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    PIRLANTA TAŞLI YERLİ MODEL BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yerli model bileklik. Üzerinde yaklaşık 1,45 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • MÜHRE MODEL YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü mühre modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 1,50  karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    MÜHRE MODEL YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü mühre modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 1,50 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI YAPRAKLI MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yapraklı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    PIRLANTA TAŞLI YAPRAKLI MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yapraklı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DÖRT YAPRAKLI YONCA MODELLİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dört yapraklı yonca modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    DÖRT YAPRAKLI YONCA MODELLİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dört yapraklı yonca modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI DÖRTGEN MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dörtgen model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    PIRLANTA TAŞLI DÖRTGEN MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dörtgen model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SİTRİN VE PIRLANTA TAŞLI BÜYÜK BAGET MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri sitrin ve pırlanta taşlar ile süslü büyük baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 1,90 karat sitrin taş bulunmaktadır.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    SİTRİN VE PIRLANTA TAŞLI BÜYÜK BAGET MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri sitrin ve pırlanta taşlar ile süslü büyük baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 1,90 karat sitrin taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI GÜNEŞ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü büyük güneş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 3,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI GÜNEŞ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü büyük güneş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 3,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI FRANSIZ BAGET MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü Fransız baget yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 0.90 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI FRANSIZ BAGET MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü Fransız baget yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 0.90 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • İNCİ VE PIRLANTA TAŞLI ÇİÇEKLİ KOLYE UCU-Anayar montür üzeri inci ve pırlanta taşlı ile süslü çiçek formlu kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    İNCİ VE PIRLANTA TAŞLI ÇİÇEKLİ KOLYE UCU-Anayar montür üzeri inci ve pırlanta taşlı ile süslü çiçek formlu kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • FASETA KESİM AQUAMARİN VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri aquamarin ve pırlanta taşlar ile süslü faseta yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 6,80 karat aquamarin taş bulunmaktadır.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    FASETA KESİM AQUAMARİN VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri aquamarin ve pırlanta taşlar ile süslü faseta yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 6,80 karat aquamarin taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE RENKLİ TAŞLARDAN OLUŞAN YILDIZ FORMLU YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve renkli taşlar ile süslü yıldız formlu yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 3,00 karat diğer renkli taşlar bulunmaktadır.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    PIRLANTA VE RENKLİ TAŞLARDAN OLUŞAN YILDIZ FORMLU YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve renkli taşlar ile süslü yıldız formlu yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 3,00 karat diğer renkli taşlar bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI GÜNEŞ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri zümrüt ve pırlanta taşlar ile süslü güneş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,90 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI GÜNEŞ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri zümrüt ve pırlanta taşlar ile süslü güneş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,90 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KARE MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    KARE MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE ÇEŞİTLİ RENKLİ TAŞLARLA SÜSÜLÜ BÜYÜK BOY YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve çeşitli renkli taşlar ile süslü büyük boy yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta ve 2,80 karat diğer renkli taşlar bulunmaktadır.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    PIRLANTA VE ÇEŞİTLİ RENKLİ TAŞLARLA SÜSÜLÜ BÜYÜK BOY YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve çeşitli renkli taşlar ile süslü büyük boy yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta ve 2,80 karat diğer renkli taşlar bulunmaktadır.

    TLSold
  • KARE MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kare modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    KARE MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kare modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI BÜYÜK BOY YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü büyük boy yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 3,00 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI BÜYÜK BOY YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü büyük boy yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 3,00 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DAMLA MODEL AQUAMARİN VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE-Anayar montür üzeri aquamarin ve pırlanta taşlarla süslü kolye. Üzerinde yaklaşık 0,28 karat pırlanta ve 6,40 karat aquamarin taş bulunmaktadır.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    DAMLA MODEL AQUAMARİN VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE-Anayar montür üzeri aquamarin ve pırlanta taşlarla süslü kolye. Üzerinde yaklaşık 0,28 karat pırlanta ve 6,40 karat aquamarin taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DİVANHANE ÇİVİSİ FORMUNDA YAPILMIŞ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü divanhane çivisi formunda yapılmış yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    DİVANHANE ÇİVİSİ FORMUNDA YAPILMIŞ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü divanhane çivisi formunda yapılmış yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI AİLE TASFİRLİ KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü aile tasfirli kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 0,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI AİLE TASFİRLİ KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü aile tasfirli kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 0,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • FASETA KESİM YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-anayar montür üzeri faseta kesim yakut ve pırlanta ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0.07 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    FASETA KESİM YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-anayar montür üzeri faseta kesim yakut ve pırlanta ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0.07 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SONSUZ MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü sonsuz model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    SONSUZ MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü sonsuz model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI SALYANGOZ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü salyangoz modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,90 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    PIRLANTA TAŞLI SALYANGOZ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü salyangoz modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,90 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE YAKUT TAŞLI MİNİ BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü mini baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,80 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    PIRLANTA VE YAKUT TAŞLI MİNİ BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü mini baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,80 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI ÇİFT TUR MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü çift tur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,38 karat pırlanta , 0,30 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI ÇİFT TUR MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü çift tur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,38 karat pırlanta , 0,30 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • BUĞDAY BAŞAĞI TASFİRLİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü buğday başağı tasfirli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    BUĞDAY BAŞAĞI TASFİRLİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü buğday başağı tasfirli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI TAM TAKIM SET-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü tam takım set. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta ve 1,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI TAM TAKIM SET-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü tam takım set. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta ve 1,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI KAR TANESİ MODELİ KOLYE KÜPE SETİ-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü kar tanesi modeli kolye küpe seti. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    PIRLANTA TAŞLI KAR TANESİ MODELİ KOLYE KÜPE SETİ-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü kar tanesi modeli kolye küpe seti. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AY VE YILDIZLARLA DEKORLU PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü ay ve yıldızlarla dekorlu yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    AY VE YILDIZLARLA DEKORLU PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü ay ve yıldızlarla dekorlu yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri zümrüt yakut ve pırlanta taşlar ile süslükolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 0.40 karat zümrüt ve yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    ZÜMRÜT YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri zümrüt yakut ve pırlanta taşlar ile süslükolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 0.40 karat zümrüt ve yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAPRAKLI MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yapraklı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    YAPRAKLI MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yapraklı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GARNET VE PIRLANTA TAŞLI KARE MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve garnet taşlar ile süslü kare modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta ve 1,10 karat garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    GARNET VE PIRLANTA TAŞLI KARE MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve garnet taşlar ile süslü kare modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta ve 1,10 karat garnet taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • MÜHRE MODEL SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü mühre modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 1,50  karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    MÜHRE MODEL SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü mühre modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 1,50 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • 3 YAPRAKLI YONCA FORMUNDA YAPILMIŞ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü 3 yapraklı yonca formunda yapılmış yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    3 YAPRAKLI YONCA FORMUNDA YAPILMIŞ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü 3 yapraklı yonca formunda yapılmış yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI YAPRAKLI MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü yapraklı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,25 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI YAPRAKLI MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü yapraklı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,25 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KÖK YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri kök yakut ve pırlanta taşlar ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,22 karat pırlanta ve 8,90 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    KÖK YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri kök yakut ve pırlanta taşlar ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,22 karat pırlanta ve 8,90 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI MEKİK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri zümrüt ve pırlanta taşlar ile süslü mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 0,70 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI MEKİK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri zümrüt ve pırlanta taşlar ile süslü mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 0,70 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • HAYAT AĞACI MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü hayat ağacı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    HAYAT AĞACI MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü hayat ağacı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DALLI MODELLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü dallı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,25 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DALLI MODELLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü dallı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,25 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI SARMAŞIK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü sarmaşık modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,20 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI SARMAŞIK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü sarmaşık modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,20 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODELLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü damla modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 0,90 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODELLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü damla modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 0,90 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • BÜYÜK SALYANGOZ MODELİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü büyük salyangoz modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    BÜYÜK SALYANGOZ MODELİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü büyük salyangoz modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • TERS KALP MODELİ PIRLANTA KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile ters kalp modeli kolye küpe takımı.. Üzerinde yaklaşık 1,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    TERS KALP MODELİ PIRLANTA KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile ters kalp modeli kolye küpe takımı.. Üzerinde yaklaşık 1,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SARMAŞIK MODEL PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü sarmaşık model bileklik. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    SARMAŞIK MODEL PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü sarmaşık model bileklik. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DİVANHANE MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri ametist ve pırlanta taşlar ile süslü divanhane model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta ve 8,90 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DİVANHANE MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri ametist ve pırlanta taşlar ile süslü divanhane model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta ve 8,90 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI BAGET YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,22 karat pırlanta ve 0,60 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI BAGET YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,22 karat pırlanta ve 0,60 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI YONCA MODEL KOLYE KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü yonca modeli kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,87 karat pırlanta ve 1,50 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI YONCA MODEL KOLYE KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü yonca modeli kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,87 karat pırlanta ve 1,50 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GÜL SARMAŞIĞI MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü gül sarmaşığı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    GÜL SARMAŞIĞI MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü gül sarmaşığı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI GEOMETRİK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü geometrik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    PIRLANTA TAŞLI GEOMETRİK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü geometrik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YEDİ TAŞLI PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yedi taşlı yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    YEDİ TAŞLI PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yedi taşlı yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GENİŞ DALLI MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü geniş dallı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    GENİŞ DALLI MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü geniş dallı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAYIK BEŞTAŞ MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yayık beştaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    YAYIK BEŞTAŞ MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yayık beştaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ÇİFT SIRA SALYANGOZ MODEL PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü çift sıra salyangoz model pırlanta taşlı bileklik. Üzerinde yaklaşık 1,65 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    ÇİFT SIRA SALYANGOZ MODEL PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü çift sıra salyangoz model pırlanta taşlı bileklik. Üzerinde yaklaşık 1,65 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI FRANSIZ BAGET MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlarla süslü Fransız baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,40 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI FRANSIZ BAGET MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlarla süslü Fransız baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,40 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YARIM TUR MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yarım tur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,25 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YARIM TUR MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yarım tur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,25 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SALYANGOZ MODELİ PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü sonsuzluk modeli bileklik. Üzerinde yaklaşık 1,45 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    SALYANGOZ MODELİ PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü sonsuzluk modeli bileklik. Üzerinde yaklaşık 1,45 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI BÜYÜK SALYANGOZ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü büyük salyangoz modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 0,50 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI BÜYÜK SALYANGOZ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü büyük salyangoz modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 0,50 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR , SİTRİN VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta, safir ve sitrin taşlarla süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta , 12,40 karat sitrin taş bulunmaktadır.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    SAFİR , SİTRİN VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta, safir ve sitrin taşlarla süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta , 12,40 karat sitrin taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SONSUZLUK MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    SONSUZLUK MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI HÜRREM MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü hürrem model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,90 karat pırlanta ve 1,50 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI HÜRREM MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü hürrem model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,90 karat pırlanta ve 1,50 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • MİNE İŞÇİLİKLİ VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü ve mine işçilikli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 156

    Lot: 156

    MİNE İŞÇİLİKLİ VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü ve mine işçilikli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,30 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,30 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI OVAL MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü oval model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,40 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI OVAL MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü oval model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,40 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • MEKİK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    MEKİK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GARNET VE PIRLANTA TAŞLI DİVANHANE MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve garnet taşlarla süslü divanhane modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta , 0,90 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 160

    Lot: 160

    GARNET VE PIRLANTA TAŞLI DİVANHANE MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve garnet taşlarla süslü divanhane modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta , 0,90 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI SONSULUK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 1,10 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 161

    Lot: 161

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI SONSULUK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 1,10 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI DANA BURNU MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü dana burnu modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 0,15 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 162

    Lot: 162

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI DANA BURNU MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü dana burnu modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 0,15 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE YAKUT TAŞLI YILAN BAŞI MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü yılan başı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,30 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 163

    Lot: 163

    PIRLANTA VE YAKUT TAŞLI YILAN BAŞI MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü yılan başı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,30 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AQUAMAİN VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri aquamain ve pırlanta taşlarla süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta, 0,45 karat aquamain taş bulunmaktadır.

    Lot No: 164

    Lot: 164

    AQUAMAİN VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri aquamain ve pırlanta taşlarla süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta, 0,45 karat aquamain taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI MEKİK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü safir taşlı mekik yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta, 0,35 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 165

    Lot: 165

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI MEKİK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü safir taşlı mekik yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta, 0,35 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI ORYANTAL MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü oryantal model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 166

    Lot: 166

    PIRLANTA TAŞLI ORYANTAL MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü oryantal model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KARE MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü kare modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 167

    Lot: 167

    KARE MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü kare modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta bulunmaktadır.

    TLSold
  • YILDIZ FORMUNDA TEKTA PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ile süslü yıldız formunda yapılmış tektaş yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 168

    Lot: 168

    YILDIZ FORMUNDA TEKTA PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ile süslü yıldız formunda yapılmış tektaş yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI GÜNEŞ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü güneş modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 0,95 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 169

    Lot: 169

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI GÜNEŞ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü güneş modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 0,95 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE RENKLİ AMETİST TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve renkli ametist taşlar ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 1,30 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 170

    Lot: 170

    PIRLANTA VE RENKLİ AMETİST TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve renkli ametist taşlar ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 1,30 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODELİ KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü ametist taşlı damla model kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta, 0,80 ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 171

    Lot: 171

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODELİ KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü ametist taşlı damla model kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta, 0,80 ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DAMLALI GİRİT MODELİ ELMAS YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü damla girit model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    DAMLALI GİRİT MODELİ ELMAS YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü damla girit model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • RENK CÜMBÜŞÜ MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü renk cümbüşü model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,28 karat pırlanta ve 1,90 karat renkli taş bulunmaktadır.

    Lot No: 173

    Lot: 173

    RENK CÜMBÜŞÜ MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü renk cümbüşü model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,28 karat pırlanta ve 1,90 karat renkli taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KALP FORMUNDA PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kalp formunda yapılmış kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 174

    Lot: 174

    KALP FORMUNDA PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kalp formunda yapılmış kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ELMAS TAŞLI GÜL MODEL KOLYE UCU-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü gül modeli kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    ELMAS TAŞLI GÜL MODEL KOLYE UCU-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü gül modeli kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KABARTMA İŞÇİLİKLİ TEŞTAŞ MODEL ELMAS YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü tektaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 176

    Lot: 176

    KABARTMA İŞÇİLİKLİ TEŞTAŞ MODEL ELMAS YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü tektaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GÜL MODELLİ SİTRİN VE ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas ve sitrin taşlar ile süslü gül modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 177

    Lot: 177

    GÜL MODELLİ SİTRİN VE ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas ve sitrin taşlar ile süslü gül modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI TEKTAŞ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü tektaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,45 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 178

    Lot: 178

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI TEKTAŞ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü tektaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,45 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KALP FORMUNDA YAPILMIŞ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü kalp formunda yapılmış yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 179

    Lot: 179

    KALP FORMUNDA YAPILMIŞ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü kalp formunda yapılmış yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI SALLANTILI KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü sallantılı model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta ve 0,50 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 180

    Lot: 180

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI SALLANTILI KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü sallantılı model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta ve 0,50 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YARIM TUR YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yarım tur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,25 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 181

    Lot: 181

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YARIM TUR YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yarım tur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,25 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAPRAKLI MODEL PIRLANTA TAŞLI KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yapraklı model kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 1,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 182

    Lot: 182

    YAPRAKLI MODEL PIRLANTA TAŞLI KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yapraklı model kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 1,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SONSUZLUK MODELİ BÜYÜK BOY PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü büyük boy sonsuzluk modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 183

    Lot: 183

    SONSUZLUK MODELİ BÜYÜK BOY PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü büyük boy sonsuzluk modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE TOPAZ TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve topaz taşlar ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,35 karat topaz taş bulunmaktadır.

    Lot No: 184

    Lot: 184

    PIRLANTA VE TOPAZ TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve topaz taşlar ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,35 karat topaz taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KARELİ YAPRAK MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kareli yaprak model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 185

    Lot: 185

    KARELİ YAPRAK MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kareli yaprak model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KÖK YAKUT PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI HÜRREM MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta, kök yakut ve safir taşlarla süslü hürrem model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta , 7,60 karat kök yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 186

    Lot: 186

    KÖK YAKUT PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI HÜRREM MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta, kök yakut ve safir taşlarla süslü hürrem model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta , 7,60 karat kök yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AT NALI MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü at nalı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 187

    Lot: 187

    AT NALI MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü at nalı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI SONSUZLUK MODEL KOLYE-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü sonsuzluk model kolye. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 0,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 188

    Lot: 188

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI SONSUZLUK MODEL KOLYE-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü sonsuzluk model kolye. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 0,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YEDİTAŞLI MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yeditaşlı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 189

    Lot: 189

    YEDİTAŞLI MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yeditaşlı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ELMAS TAŞLI HÜRREM MODEL KOLYE UCU-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü Hürrem model kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 190

    Lot: 190

    ELMAS TAŞLI HÜRREM MODEL KOLYE UCU-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü Hürrem model kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YAN MEKİK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü yan mekik modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 0,30 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 191

    Lot: 191

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YAN MEKİK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü yan mekik modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 0,30 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SARMAŞIK DALI MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü sarmaşık dalı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 192

    Lot: 192

    SARMAŞIK DALI MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü sarmaşık dalı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • MİNİ DİVANHANE MODELİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü mini divanhane modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 193

    Lot: 193

    MİNİ DİVANHANE MODELİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü mini divanhane modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • MEKİK MODEL PIRLANTA TAŞLI KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mekik model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 194

    Lot: 194

    MEKİK MODEL PIRLANTA TAŞLI KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mekik model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GUBUR MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü gubur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 195

    Lot: 195

    GUBUR MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü gubur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YILDIZ MODELİ KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yıldız modeli küpe. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 1,40 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 196

    Lot: 196

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YILDIZ MODELİ KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yıldız modeli küpe. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 1,40 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SERPME MEKİK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü serpme mekik modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 197

    Lot: 197

    SERPME MEKİK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü serpme mekik modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • MİNİ SALYANGOZ MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mini salyangoz modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 198

    Lot: 198

    MİNİ SALYANGOZ MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mini salyangoz modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI DANA BURNU MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü dana burnu modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 0,15 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 199

    Lot: 199

    YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI DANA BURNU MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü dana burnu modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 0,15 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GUCUK MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü gucuk modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 200

    Lot: 200

    GUCUK MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü gucuk modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GARNET VE ELMAS TAŞLARLA SÜSLÜ KOLYE UCU-Anayar montür üzeri elmas ve garnet taşlar ile süslü kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,08 karat elmas, 0,70 karat garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 201

    Lot: 201

    GARNET VE ELMAS TAŞLARLA SÜSLÜ KOLYE UCU-Anayar montür üzeri elmas ve garnet taşlar ile süslü kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,08 karat elmas, 0,70 karat garnet taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SİTRİN VE PIRLANTA TAŞLI AY MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve sitrin taşlarla süslü ay modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta , 0,40 karat sitrin taş bulunmaktadır.

    Lot No: 202

    Lot: 202

    SİTRİN VE PIRLANTA TAŞLI AY MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve sitrin taşlarla süslü ay modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta , 0,40 karat sitrin taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YARASA MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yarasa model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,45 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 203

    Lot: 203

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YARASA MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yarasa model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,45 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • BEREKET TASVİRLİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü bereket tasvirli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 204

    Lot: 204

    BEREKET TASVİRLİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü bereket tasvirli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DALGALI MEKİK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dalgalı mekik yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 205

    Lot: 205

    DALGALI MEKİK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dalgalı mekik yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI SARAYLI MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü saraylı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 0,40  karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 206

    Lot: 206

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI SARAYLI MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü saraylı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 0,40 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI BAGET YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü baget yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta, 0,10 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 207

    Lot: 207

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI BAGET YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü baget yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta, 0,10 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI VE İNCİLİ KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta ve incilerle süslü kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0.10 karat pırlanta mevcuttur.

    Lot No: 208

    Lot: 208

    PIRLANTA TAŞLI VE İNCİLİ KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta ve incilerle süslü kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0.10 karat pırlanta mevcuttur.

    TLSold
  • YAPRAKLI MEKİK MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yapraklı mekik modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 209

    Lot: 209

    YAPRAKLI MEKİK MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yapraklı mekik modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GÜNEŞ MODEL GARNET VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta ve garnet taşlar ile süslü güneş modeli kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta ve 0,35 karat garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 210

    Lot: 210

    GÜNEŞ MODEL GARNET VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta ve garnet taşlar ile süslü güneş modeli kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta ve 0,35 karat garnet taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YONCA MODEL ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlarla süslü kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,87 karat pırlanta , 1,50 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 211

    Lot: 211

    YONCA MODEL ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlarla süslü kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,87 karat pırlanta , 1,50 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GARNET VE PIRLANTA TAŞLI YILDIZ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri garnet ve pırlanta taşlar ile süslü yıldız modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta, 8,00 karat garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 212

    Lot: 212

    GARNET VE PIRLANTA TAŞLI YILDIZ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri garnet ve pırlanta taşlar ile süslü yıldız modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta, 8,00 karat garnet taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI İNCİLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü incili yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 213

    Lot: 213

    PIRLANTA TAŞLI İNCİLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü incili yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DALGALI MEKİK MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dalgalı mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 214

    Lot: 214

    DALGALI MEKİK MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dalgalı mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • BÜYÜK SALYANGOZ MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü büyük salyangoz model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 215

    Lot: 215

    BÜYÜK SALYANGOZ MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü büyük salyangoz model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KRALİYET TACI MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kraliyet tacı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 2,05 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 216

    Lot: 216

    KRALİYET TACI MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kraliyet tacı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 2,05 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA GARNET VE İNCİLERLE SÜSLÜ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta, garnet ve inciler ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta , 8 karat garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 217

    Lot: 217

    PIRLANTA GARNET VE İNCİLERLE SÜSLÜ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta, garnet ve inciler ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta , 8 karat garnet taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta , 1,2 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 218

    Lot: 218

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta , 1,2 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ÜST KISMI SONSUZLUK MODELLİ MEKİK FORMLU PIRLANTA KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü üst kısmı sonsuzluk modelli küpe. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 219

    Lot: 219

    ÜST KISMI SONSUZLUK MODELLİ MEKİK FORMLU PIRLANTA KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü üst kısmı sonsuzluk modelli küpe. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI MİNİ DAMLA MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri ametist ve pırlanta taşlar ile süslü mini damla model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,30 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 220

    Lot: 220

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI MİNİ DAMLA MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri ametist ve pırlanta taşlar ile süslü mini damla model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,30 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI KARE MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri ametist ve pırlanta taşlar ile süslü kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,33 karat pırlanta , 0,80 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 221

    Lot: 221

    PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI KARE MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri ametist ve pırlanta taşlar ile süslü kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,33 karat pırlanta , 0,80 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AİLE TASFİRLİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü aile tasvirli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 222

    Lot: 222

    AİLE TASFİRLİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü aile tasvirli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAN KISIMLARI LALE MODELLİ PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü yan kısımları laleli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta , 1,20 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 223

    Lot: 223

    YAN KISIMLARI LALE MODELLİ PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü yan kısımları laleli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta , 1,20 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE ELMAS TAŞLI DÜZ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri zümrüt ve elmas taşlar ile süslü düz model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,05 karat elmas , 0,90 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 224

    Lot: 224

    ZÜMRÜT VE ELMAS TAŞLI DÜZ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri zümrüt ve elmas taşlar ile süslü düz model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,05 karat elmas , 0,90 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI YAN MEKİK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yan mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 225

    Lot: 225

    PIRLANTA TAŞLI YAN MEKİK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yan mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GARNET VE ELMAS TAŞLI DALLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri garnet ve elmas taşlar ile süslü dallı kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,08 karat elmas , 0,70 karat garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 226

    Lot: 226

    GARNET VE ELMAS TAŞLI DALLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri garnet ve elmas taşlar ile süslü dallı kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,08 karat elmas , 0,70 karat garnet taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SİTRİN VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri sitrin ve pırlanta taşlar ile süslü kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta , 1,30 karat sitrin taş bulunmaktadır.

    Lot No: 227

    Lot: 227

    SİTRİN VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri sitrin ve pırlanta taşlar ile süslü kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta , 1,30 karat sitrin taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAN KISIMLARI KABARTMA İŞÇİLİKLİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü yan kısımları kabartma işçilikli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 228

    Lot: 228

    YAN KISIMLARI KABARTMA İŞÇİLİKLİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü yan kısımları kabartma işçilikli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ELMAS VE PIRLANTA TAŞLI DİVANHANE ÇİVİSİ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve taşlar ile süslü divanhane çivisi model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 229

    Lot: 229

    ELMAS VE PIRLANTA TAŞLI DİVANHANE ÇİVİSİ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve taşlar ile süslü divanhane çivisi model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GARNET VE ELMAS TAŞLI ÇİÇEK MODELİ KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri garnet ve elmas taşlar ile çiçek model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat elmas , 1,10 karat garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 230

    Lot: 230

    GARNET VE ELMAS TAŞLI ÇİÇEK MODELİ KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri garnet ve elmas taşlar ile çiçek model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat elmas , 1,10 karat garnet taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLARLA SÜSLÜ MAKROME İPLİ BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü makrome ipli  bileklik. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 231

    Lot: 231

    PIRLANTA TAŞLARLA SÜSLÜ MAKROME İPLİ BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü makrome ipli bileklik. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • UZUN MEKİK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü uzun mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,22 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 232

    Lot: 232

    UZUN MEKİK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü uzun mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,22 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAN KISIMLARI KABARTMA İŞÇİLİKLİ DAMLA MODELİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü damla model yanları kabartma işçilikli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 233

    Lot: 233

    YAN KISIMLARI KABARTMA İŞÇİLİKLİ DAMLA MODELİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü damla model yanları kabartma işçilikli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • HANIMELİ MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü hanımeli model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,05 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 234

    Lot: 234

    HANIMELİ MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü hanımeli model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,05 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI TEK TAŞ MODELLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri zümrüt ve pırlanta taşlar ile süslü tek taş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,45 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 235

    Lot: 235

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI TEK TAŞ MODELLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri zümrüt ve pırlanta taşlar ile süslü tek taş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,45 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DALGALI MODEL SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI KÜPE-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü dalgalı model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,65 karat pırlanta , 0,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 236

    Lot: 236

    DALGALI MODEL SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI KÜPE-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü dalgalı model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,65 karat pırlanta , 0,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • BÜYÜK SALYANGOZ MODELİ PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü büyük salyangoz modeli bileklik. Üzerinde yaklaşık 1,05 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 237

    Lot: 237

    BÜYÜK SALYANGOZ MODELİ PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü büyük salyangoz modeli bileklik. Üzerinde yaklaşık 1,05 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DALGALI ÇİFTE BEŞTAŞ MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dalgalı çifte beştaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 238

    Lot: 238

    DALGALI ÇİFTE BEŞTAŞ MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dalgalı çifte beştaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KRALİYET TACI FORMUNDA YAPILMIŞ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kraliyet tacı formlu yüzük. Üzerinde yaklaşık 2,05 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 239

    Lot: 239

    KRALİYET TACI FORMUNDA YAPILMIŞ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kraliyet tacı formlu yüzük. Üzerinde yaklaşık 2,05 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI SİMETRİK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü simetrik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta , 1,0 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 240

    Lot: 240

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI SİMETRİK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü simetrik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta , 1,0 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SONSUZLUK MODELİ SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta , 0,30 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 241

    Lot: 241

    SONSUZLUK MODELİ SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta , 0,30 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • MEKİK MODELİ PIRLANTA TAŞLI KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mekik model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 242

    Lot: 242

    MEKİK MODELİ PIRLANTA TAŞLI KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mekik model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YEDİ TAŞ BULUNAN PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yedi taşlı yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 243

    Lot: 243

    YEDİ TAŞ BULUNAN PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yedi taşlı yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DİK KARE MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dik kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 244

    Lot: 244

    DİK KARE MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dik kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • TAÇLI KARE MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü taçlı kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 245

    Lot: 245

    TAÇLI KARE MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü taçlı kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI TAÇ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü taç model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,45 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 246

    Lot: 246

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI TAÇ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü taç model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,45 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE ZÜMRÜT TAŞLI KARE ELMAS MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlarla süslü kare elmas model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,90 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 247

    Lot: 247

    PIRLANTA VE ZÜMRÜT TAŞLI KARE ELMAS MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlarla süslü kare elmas model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,90 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI MİNİ BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü mini baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,80 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 248

    Lot: 248

    PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI MİNİ BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü mini baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,80 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI ZİNCİR MODEL KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yakut taşlı zincir model kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta , 0,70 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 249

    Lot: 249

    YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI ZİNCİR MODEL KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yakut taşlı zincir model kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta , 0,70 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI GÜNEŞ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü güneş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 250

    Lot: 250

    PIRLANTA TAŞLI GÜNEŞ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü güneş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • BÜYÜK BOY SALYANGOZ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü büyük boy salyangoz model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 251

    Lot: 251

    BÜYÜK BOY SALYANGOZ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü büyük boy salyangoz model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI AVRUPA MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü Avrupa model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta , 1,20 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 252

    Lot: 252

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI AVRUPA MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü Avrupa model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta , 1,20 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE GRANAT TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve granat taşlar ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 0,30 karat granat taş bulunmaktadır.

    Lot No: 253

    Lot: 253

    PIRLANTA VE GRANAT TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve granat taşlar ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 0,30 karat granat taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SONSUZLUK MODEL PIRLANTA TAŞLAR İLE SÜSLÜ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 254

    Lot: 254

    SONSUZLUK MODEL PIRLANTA TAŞLAR İLE SÜSLÜ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI SARKAÇLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü sarkaçlı kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 0,70 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 255

    Lot: 255

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI SARKAÇLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü sarkaçlı kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 0,70 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI KALİBRE MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü kalibre yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 0,10 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 256

    Lot: 256

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI KALİBRE MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü kalibre yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 0,10 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI AVRUPA MODELLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü Avrupa model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta ve 1,80 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 257

    Lot: 257

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI AVRUPA MODELLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü Avrupa model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta ve 1,80 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE RENKLİ TAŞLARLA SÜSLÜ KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta ve renkli taşlar ile süslü küpe. Üzerinde yaklaşık 0,12 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 258

    Lot: 258

    PIRLANTA VE RENKLİ TAŞLARLA SÜSLÜ KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta ve renkli taşlar ile süslü küpe. Üzerinde yaklaşık 0,12 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AİLE TASFİRLİ SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü aile tasfirli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 0,15 safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 259

    Lot: 259

    AİLE TASFİRLİ SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü aile tasfirli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 0,15 safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI DEV BOY YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü dev boy yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta ve 1,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 260

    Lot: 260

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI DEV BOY YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü dev boy yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta ve 1,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI SONSUZLUK MODEL KOLYE-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü sonsuzluk model kolye. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 0,60 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 261

    Lot: 261

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI SONSUZLUK MODEL KOLYE-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü sonsuzluk model kolye. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 0,60 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAKUT VE PILANTA TAŞLI DİK KARE MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri yakut ve pırlanta taşlarla süslü dik kare modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta ve 0,40 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 262

    Lot: 262

    YAKUT VE PILANTA TAŞLI DİK KARE MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri yakut ve pırlanta taşlarla süslü dik kare modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta ve 0,40 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta ve 3,00 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 263

    Lot: 263

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta ve 3,00 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI GUBUR MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü gubur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,80 karat pırlanta ve 0.70 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 264

    Lot: 264

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI GUBUR MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü gubur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,80 karat pırlanta ve 0.70 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YARIM AY MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yarım ay modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 265

    Lot: 265

    YARIM AY MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yarım ay modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü damla model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 1,50 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 266

    Lot: 266

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü damla model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 1,50 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI KARMA SARMAŞIK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü karma sarmaşık model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 267

    Lot: 267

    PIRLANTA TAŞLI KARMA SARMAŞIK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü karma sarmaşık model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ŞIMARIK MODELİ PIRLANTA- SAFİR VE YAKUT TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü safir ve yakut taşlı şımarık model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta, 0,35 karat yakut ve 0,35 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 268

    Lot: 268

    ŞIMARIK MODELİ PIRLANTA- SAFİR VE YAKUT TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü safir ve yakut taşlı şımarık model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta, 0,35 karat yakut ve 0,35 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI FRANSIZ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri ametist ve pırlanta taşlar ile süslü Fransız model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,80 karat pırlanta ve 0,70 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 269

    Lot: 269

    PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI FRANSIZ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri ametist ve pırlanta taşlar ile süslü Fransız model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,80 karat pırlanta ve 0,70 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • HAS YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI OVAL ÇİÇEK-Anayar montür üzeri pırlanta ve has yakut taşlarla süslü oval çiçek model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 0,70 karat has yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 270

    Lot: 270

    HAS YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI OVAL ÇİÇEK-Anayar montür üzeri pırlanta ve has yakut taşlarla süslü oval çiçek model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 0,70 karat has yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DÖRT YAPRAKLI YONCA MODEL PIRLANTA VE HAS SAFİR TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve has safir taşlarla süslü dört yapraklı yonca model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 0,40 karat has safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 271

    Lot: 271

    DÖRT YAPRAKLI YONCA MODEL PIRLANTA VE HAS SAFİR TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve has safir taşlarla süslü dört yapraklı yonca model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 0,40 karat has safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI YONCA MODEL KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri yakut ve pırlanta taşlar ile süslü yonca model kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta ve 3,00 yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 272

    Lot: 272

    YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI YONCA MODEL KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri yakut ve pırlanta taşlar ile süslü yonca model kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta ve 3,00 yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ELİPS MODEL HAS SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve has safir taşlarla süslü elips model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta , 0,60 karat has safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 273

    Lot: 273

    ELİPS MODEL HAS SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve has safir taşlarla süslü elips model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta , 0,60 karat has safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GARNET, SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI BÜYÜK BOY YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta, safir ve garnet taşlar ile süslü büyük boy yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta, 0,90 karat safir ve 0,60 karat garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 274

    Lot: 274

    GARNET, SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI BÜYÜK BOY YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta, safir ve garnet taşlar ile süslü büyük boy yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta, 0,90 karat safir ve 0,60 karat garnet taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI NALLI MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlarla süslü nallı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta , 0,15 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 275

    Lot: 275

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI NALLI MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlarla süslü nallı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta , 0,15 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DİVANHANE MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlarla süslü divanhane model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta , 0,20 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 276

    Lot: 276

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DİVANHANE MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlarla süslü divanhane model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta , 0,20 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 5,50 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 277

    Lot: 277

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 5,50 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI ÜÇ TAŞ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlarla süslü üç taş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta , 0,90 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 278

    Lot: 278

    YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI ÜÇ TAŞ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlarla süslü üç taş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta , 0,90 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • BÜYÜK SİTRİN VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve sitrin taşlarla süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta , 10,70 karat sitrin taş bulunmaktadır.

    Lot No: 279

    Lot: 279

    BÜYÜK SİTRİN VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve sitrin taşlarla süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta , 10,70 karat sitrin taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SONSUZLUK MODELLİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta süslü sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 280

    Lot: 280

    SONSUZLUK MODELLİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta süslü sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODEL KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlarla süslü kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 1,15 karat pırlanta , 9,70 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 281

    Lot: 281

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODEL KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlarla süslü kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 1,15 karat pırlanta , 9,70 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI HÜRREM MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta, zümrüt ve safir taşlarla süslü hürrem model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta , 7,60 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 282

    Lot: 282

    ZÜMRÜT PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI HÜRREM MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta, zümrüt ve safir taşlarla süslü hürrem model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta , 7,60 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI FRANSIZ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü Fransız model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta , 5,70 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 283

    Lot: 283

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI FRANSIZ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü Fransız model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta , 5,70 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI MİNİ FRANSIZ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlarla süslü mini Fransız model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,40 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 284

    Lot: 284

    PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI MİNİ FRANSIZ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlarla süslü mini Fransız model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,40 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE YAKUT TAŞLI BÜYÜK DAMLA MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlarla süslü büyük damla model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta , 970 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 285

    Lot: 285

    PIRLANTA VE YAKUT TAŞLI BÜYÜK DAMLA MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlarla süslü büyük damla model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta , 970 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KANATLI MELEK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü kanatlı melek model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 286

    Lot: 286

    KANATLI MELEK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü kanatlı melek model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KALKAN MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kalkan model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 287

    Lot: 287

    KALKAN MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kalkan model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • BÜYÜK ELİPS MODEL PIRLANTA VE İRAN FERUZE TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü İran Feruze taşlı büyük elips model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 3 gr İran Feruze taşı bulunmaktadır.

    Lot No: 288

    Lot: 288

    BÜYÜK ELİPS MODEL PIRLANTA VE İRAN FERUZE TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü İran Feruze taşlı büyük elips model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 3 gr İran Feruze taşı bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI ÜÇLÜ ÇİÇEK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü üçlü çiçek model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 289

    Lot: 289

    PIRLANTA TAŞLI ÜÇLÜ ÇİÇEK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü üçlü çiçek model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • TEK TAŞ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri tek taş  yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 290

    Lot: 290

    TEK TAŞ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri tek taş yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI DİKDÖRTGEN MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü dikdörtgen modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta , 0,70 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 291

    Lot: 291

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI DİKDÖRTGEN MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü dikdörtgen modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta , 0,70 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAPRAKLI MEKİK MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yapraklı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 292

    Lot: 292

    YAPRAKLI MEKİK MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yapraklı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • İNCİLİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve inci ile süslü küpe. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 293

    Lot: 293

    İNCİLİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve inci ile süslü küpe. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI RUS KESİM YÜZÜK-Anayar montür üzeri zümrüt ve pırlanta taşlar ile süslü Rus kesim yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,80 karat pırlanta ve 0,70 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 294

    Lot: 294

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI RUS KESİM YÜZÜK-Anayar montür üzeri zümrüt ve pırlanta taşlar ile süslü Rus kesim yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,80 karat pırlanta ve 0,70 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AÇIK ALYANS MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü açık alyans modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 295

    Lot: 295

    AÇIK ALYANS MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü açık alyans modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold