Lot: 1

Current Price: 2,450 TL Starting Bid: 2,450 TL Estimated: TL Losing Winning

AMETİS VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK

Anayar montür üzeri pırlanta ve ametis taşlarla süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 1,60 karat ametis ve 0,50 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • AMETİS VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametis taşlarla süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 1,60 karat ametis ve 0,50 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    AMETİS VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametis taşlarla süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 1,60 karat ametis ve 0,50 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • BÜYÜK MEKİK MODELİ ÖZEL YAPIM ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlarla süslü büyük mekik yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    BÜYÜK MEKİK MODELİ ÖZEL YAPIM ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlarla süslü büyük mekik yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • TAMTUR ÇİÇEK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü büyük tamtur çiçek yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    TAMTUR ÇİÇEK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü büyük tamtur çiçek yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİS VE PIRLANTA TAŞLI LALE MOTİFLİ HÜRREM MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametis taşlarla süslü lale formlu Hürrem model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat ametis ve 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    AMETİS VE PIRLANTA TAŞLI LALE MOTİFLİ HÜRREM MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametis taşlarla süslü lale formlu Hürrem model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat ametis ve 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • TOPAZ VE PIRLANTA TAŞLI BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve topaz taşlarla süslü baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,08 karat pırlanta , 0,90 topaz taş bulunmaktadır.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    TOPAZ VE PIRLANTA TAŞLI BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve topaz taşlarla süslü baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,08 karat pırlanta , 0,90 topaz taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YILDIZ FORMUNDA YAPILMIŞ PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yıldız formunda yapılmış kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    YILDIZ FORMUNDA YAPILMIŞ PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yıldız formunda yapılmış kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • MİNE İŞÇİLİKLİ ÖZEL YAPIM PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri mine işçilikli ve pırlanta taşlarla süslü özel yapım yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    MİNE İŞÇİLİKLİ ÖZEL YAPIM PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri mine işçilikli ve pırlanta taşlarla süslü özel yapım yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GONCA MODELİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü gonca modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    GONCA MODELİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü gonca modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • BÜYÜK AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü büyük ametist taşlı yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    BÜYÜK AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü büyük ametist taşlı yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI SONSUZLUK MODEL KOLYE-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü sonsuzluk model kolye. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 0,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI SONSUZLUK MODEL KOLYE-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü sonsuzluk model kolye. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 0,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAPRAKLI MEKİK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yapraklı mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    YAPRAKLI MEKİK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yapraklı mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • BÜYÜK SALYANGOZ MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü büyük salyangoz model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    BÜYÜK SALYANGOZ MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü büyük salyangoz model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YARIM DİVANHANE MODELİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlarla süslü yarım divanhane modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    YARIM DİVANHANE MODELİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlarla süslü yarım divanhane modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE AMETİS TAŞLI KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametis taşlarla süslü kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,80 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    PIRLANTA VE AMETİS TAŞLI KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametis taşlarla süslü kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,80 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI DAĞ ÇİÇEĞİ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü dağ çiçeği model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,20 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI DAĞ ÇİÇEĞİ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü dağ çiçeği model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,20 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI ÖZEL KESİM YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü özel kesim yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 1,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI ÖZEL KESİM YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü özel kesim yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 1,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI YAN MEKİK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yan mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    PIRLANTA TAŞLI YAN MEKİK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yan mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • MEKİK MODELİ ELMAS TAŞLARLA SÜSLÜ YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlarla süslü mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    MEKİK MODELİ ELMAS TAŞLARLA SÜSLÜ YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlarla süslü mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GARNET VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve garnet taşlarla süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,20 karat garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    GARNET VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve garnet taşlarla süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,20 karat garnet taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SONSUZLUK MODEL PIRLANTA TAŞLAR İLE SÜSLÜ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    SONSUZLUK MODEL PIRLANTA TAŞLAR İLE SÜSLÜ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE YAKUT TAŞLI DAMLA MODEL KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlarla süslü damla model kolye. Üzerinde yaklaşık 1,35 karat pırlanta ve 7,80 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    PIRLANTA VE YAKUT TAŞLI DAMLA MODEL KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlarla süslü damla model kolye. Üzerinde yaklaşık 1,35 karat pırlanta ve 7,80 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • BEŞTAŞ MODEL OVAL MONTÜRLÜ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü beştaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    BEŞTAŞ MODEL OVAL MONTÜRLÜ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü beştaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE GARNET TAŞLI ÜÇLÜ SET-Anayar montür üzeri garnet ve pırlanta taşlarla süslü üçlü set. Üzerinde yaklaşık 1,20 karat pırlanta ve 4,00 karat garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    PIRLANTA VE GARNET TAŞLI ÜÇLÜ SET-Anayar montür üzeri garnet ve pırlanta taşlarla süslü üçlü set. Üzerinde yaklaşık 1,20 karat pırlanta ve 4,00 karat garnet taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DAMLA MODEL PIRLANTA KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü damla model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    DAMLA MODEL PIRLANTA KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü damla model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DAĞINIK DAL MODELİ SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü dağınık da model safir taşlı yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta, 0,30 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    DAĞINIK DAL MODELİ SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü dağınık da model safir taşlı yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta, 0,30 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlarla damla model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta ve 2,50 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlarla damla model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta ve 2,50 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GARNET VE PIRLANTA TAŞLI YILDIZ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yıldız model garnet taşlı yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta, 0,35 karat garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    GARNET VE PIRLANTA TAŞLI YILDIZ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yıldız model garnet taşlı yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta, 0,35 karat garnet taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AKARSU MODELİ PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü akarsu modeli kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    AKARSU MODELİ PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü akarsu modeli kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZAMBAK ÇİÇEĞİ MODELİ MİNE İŞÇİLİKLİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri mine işçilikli ve pırlanta taşlarla süslü zambak çiçeği modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    ZAMBAK ÇİÇEĞİ MODELİ MİNE İŞÇİLİKLİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri mine işçilikli ve pırlanta taşlarla süslü zambak çiçeği modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KANATLI MELEK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü kanatlı melek model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    KANATLI MELEK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü kanatlı melek model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • TEK TAŞ MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü tek taş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,13 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    TEK TAŞ MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü tek taş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,13 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AT NALI MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü at nalı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    AT NALI MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü at nalı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ELMAS TAŞLI HÜRREM MODELİ KOLYE UCU-Anayar montür üzeri elmas taşlarla süslü hürrem model kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,80 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    ELMAS TAŞLI HÜRREM MODELİ KOLYE UCU-Anayar montür üzeri elmas taşlarla süslü hürrem model kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,80 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YEDİTAŞLI PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yeditaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    YEDİTAŞLI PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yeditaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI YARIM TUR MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü yarımtur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta , 0,10 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI YARIM TUR MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü yarımtur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta , 0,10 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • İNCİLİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve inci ile süslü küpe. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    İNCİLİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve inci ile süslü küpe. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI MEKİK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü safir taşlı mekik yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta, 0,35 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI MEKİK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü safir taşlı mekik yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta, 0,35 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YILDIZ FORMUNDA TEKTA PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ile süslü yıldız formunda yapılmış tektaş yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    YILDIZ FORMUNDA TEKTA PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ile süslü yıldız formunda yapılmış tektaş yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KAPALI BEŞTAŞ MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kapalı beştaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    KAPALI BEŞTAŞ MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kapalı beştaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİS VE PIRLANTA TAŞLI OVAL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametis taşlar ile süslü oval model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 0,90 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    AMETİS VE PIRLANTA TAŞLI OVAL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametis taşlar ile süslü oval model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 0,90 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ŞIMARIK MODELİ PIRLANTA- SAFİR VE YAKUT TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü safir ve yakut taşlı şımarık model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta, 0,35 karat yakut ve 0,35 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    ŞIMARIK MODELİ PIRLANTA- SAFİR VE YAKUT TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü safir ve yakut taşlı şımarık model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta, 0,35 karat yakut ve 0,35 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI BAGET YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü baget yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta ve 0,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI BAGET YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü baget yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta ve 0,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI GERDANLIK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü gerdanlık. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    PIRLANTA TAŞLI GERDANLIK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü gerdanlık. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta , 0,90 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta , 0,90 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI YARIM TAMTUR MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yarım tamtur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 0,40 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI YARIM TAMTUR MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yarım tamtur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 0,40 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE ZÜMRÜT TAŞLI MİNİ BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü mini baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,80 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    PIRLANTA VE ZÜMRÜT TAŞLI MİNİ BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü mini baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,80 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • HANIMELİ MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü hanımeli model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,05 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    HANIMELİ MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü hanımeli model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,05 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • TEK TAŞ MODELİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü tek taş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,13 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    TEK TAŞ MODELİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü tek taş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,13 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI GEOMETRİK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü geometrik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 4,00 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI GEOMETRİK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü geometrik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 4,00 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GÜL MODEL ELMAS YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü gül model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    GÜL MODEL ELMAS YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü gül model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GÜNEŞ MEKİK MODELİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü güneş mekik modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta, 0,50 safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    GÜNEŞ MEKİK MODELİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü güneş mekik modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta, 0,50 safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE YAKUT TAŞLI BÜYÜK BAGET YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü büyük baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 1,20 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    PIRLANTA VE YAKUT TAŞLI BÜYÜK BAGET YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü büyük baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 1,20 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü bileklik. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 12,00 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü bileklik. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 12,00 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI YAPRAK MODEL KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yaprak model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    PIRLANTA TAŞLI YAPRAK MODEL KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yaprak model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • RENK CÜMBÜŞÜ MODELİ PIRLANTA TAŞLI KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü renk cümbüşü model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,12 karat pırlanta , 1,80 karat renkli taş bulunmaktadır.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    RENK CÜMBÜŞÜ MODELİ PIRLANTA TAŞLI KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü renk cümbüşü model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,12 karat pırlanta , 1,80 karat renkli taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DİK MEKİK MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dik mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    DİK MEKİK MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dik mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI ANTİK MISIR MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü Antik Mısır model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta, 1,20 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI ANTİK MISIR MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü Antik Mısır model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta, 1,20 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SIRALI DAMLA MODEL ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü sıralı damla model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    SIRALI DAMLA MODEL ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü sıralı damla model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • MİNİ GÜNEŞ MODELİ SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yarım mini güneş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    MİNİ GÜNEŞ MODELİ SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yarım mini güneş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ÇARKIFELEK MODEL ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü çarkıfelek model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    ÇARKIFELEK MODEL ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü çarkıfelek model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • LALE MODEL PIRLANTA GERDANLIK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü lale model büyük boy gerdanlık. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta ve 1,60 safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    LALE MODEL PIRLANTA GERDANLIK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü lale model büyük boy gerdanlık. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta ve 1,60 safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI KALP MODELLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü kalp model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,60 safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI KALP MODELLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü kalp model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,60 safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • BEŞTAŞ SAFİR MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 0,70 safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    BEŞTAŞ SAFİR MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 0,70 safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü zümrütlü kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta, 1,50 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü zümrütlü kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta, 1,50 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • MEKİK MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    MEKİK MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KARTANESİ MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kartanesi model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    KARTANESİ MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kartanesi model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE ZÜMRÜT TAŞLI TEK TAŞ MODELİ-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü tektaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta , 0,50 karat zğmrğt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    PIRLANTA VE ZÜMRÜT TAŞLI TEK TAŞ MODELİ-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü tektaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta , 0,50 karat zğmrğt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YILANBAŞI MODELİ SAFİR VE PIRLANTA İLE SÜSLÜ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yılan başı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 0,35 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    YILANBAŞI MODELİ SAFİR VE PIRLANTA İLE SÜSLÜ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yılan başı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 0,35 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • FİYONK MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü fiyonk modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    FİYONK MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü fiyonk modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • FİYONK MODEL YAKUT VE  PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü fiyonk modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta ve 0,40 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    FİYONK MODEL YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü fiyonk modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta ve 0,40 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI TEKTAŞ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü tektaş modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,35 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI TEKTAŞ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü tektaş modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,35 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI ŞIMARIK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yakutlu şımarık model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta, 0,30 yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI ŞIMARIK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yakutlu şımarık model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta, 0,30 yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KALPLİ MODEL PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri ametist ve pırlanta taşlar ile süslü kalpli model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta ve 0,70 ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    KALPLİ MODEL PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri ametist ve pırlanta taşlar ile süslü kalpli model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta ve 0,70 ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YILDIZ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü safirli yıldız modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta, 0,25 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YILDIZ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü safirli yıldız modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta, 0,25 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YERLİ MEKİK MODELİ BÜYÜK BOY PIRLANTA MEKİK YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yerli mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    YERLİ MEKİK MODELİ BÜYÜK BOY PIRLANTA MEKİK YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yerli mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI BÜYÜK BOY BAGET YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü büyük boy baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta ve 2,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI BÜYÜK BOY BAGET YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü büyük boy baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta ve 2,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI KAR MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kar model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    PIRLANTA TAŞLI KAR MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kar model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI AVRUPA MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü Avrupa model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 0,60 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI AVRUPA MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü Avrupa model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 0,60 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI KARE MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,35 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI KARE MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,35 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DALLI GÜL MODEL ELMAS YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar süslü ile dallı gül model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,08 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    DALLI GÜL MODEL ELMAS YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar süslü ile dallı gül model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,08 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YEDİTAŞ MODELİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yeditaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    YEDİTAŞ MODELİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yeditaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KARE MODEL ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    KARE MODEL ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • MEKİK FORMUNDA YAPILMIŞ PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mekik formunda yapılmış kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,18 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    MEKİK FORMUNDA YAPILMIŞ PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mekik formunda yapılmış kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,18 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI TEKTAŞ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü tektaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,45 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI TEKTAŞ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü tektaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,45 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI OKLU MODEL KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü oklu model kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    PIRLANTA TAŞLI OKLU MODEL KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü oklu model kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI KELEBEK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü kelebek model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 0,15 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI KELEBEK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü kelebek model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 0,15 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI VE İNCİLİ KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlı ve incili küpe. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    PIRLANTA TAŞLI VE İNCİLİ KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlı ve incili küpe. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ÜÇTAŞ MODEL DİVANHANE ÇİVİSİ YÜZÜĞÜ-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü divanhane çivisi model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    ÜÇTAŞ MODEL DİVANHANE ÇİVİSİ YÜZÜĞÜ-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü divanhane çivisi model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SALYANGOZ MODEL PIRLANTA TAŞLI BİLEZİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü salyangoz model bilezik Üzerinde yaklaşık 1,05 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    SALYANGOZ MODEL PIRLANTA TAŞLI BİLEZİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü salyangoz model bilezik Üzerinde yaklaşık 1,05 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLNAT TAŞLI YARIM SONSUZLUK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yarım sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    PIRLNAT TAŞLI YARIM SONSUZLUK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yarım sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE YÜZÜK KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü kolye, yüzük küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 2,40 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE YÜZÜK KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü kolye, yüzük küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 2,40 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YARIM TAMTUR YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yarım tamtur yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YARIM TAMTUR YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yarım tamtur yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI KARNİK ÇİÇEĞİ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü karnik çiçeği modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,30 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI KARNİK ÇİÇEĞİ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü karnik çiçeği modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,30 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI GÜL MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü gül modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,14 karat pırlanta ve 0,20 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI GÜL MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü gül modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,14 karat pırlanta ve 0,20 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SALYANGOZ MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü salyangoz modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    SALYANGOZ MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü salyangoz modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AÇIK ALYANS MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü açık alyans modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    AÇIK ALYANS MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü açık alyans modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KALP FORMUNDA PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kalp formunda yapılmış kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    KALP FORMUNDA PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kalp formunda yapılmış kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI BÜYÜK BOY KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü safir taşlı küpe. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta 1,50 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI BÜYÜK BOY KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü safir taşlı küpe. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta 1,50 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI YAPRAKLI MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yapraklı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    PIRLANTA TAŞLI YAPRAKLI MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yapraklı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ARKASI KABARTMA İŞÇİLİKLİ YAPRAKLI DAMLA MODELİ ELMAS TAŞI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yapraklı damla model. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    ARKASI KABARTMA İŞÇİLİKLİ YAPRAKLI DAMLA MODELİ ELMAS TAŞI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yapraklı damla model. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI DÖRTGEN MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dörtgen model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    PIRLANTA TAŞLI DÖRTGEN MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dörtgen model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • MEKİK MODELİ ELMAS TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri elmas taş ile süslü mekik model kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    MEKİK MODELİ ELMAS TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri elmas taş ile süslü mekik model kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAPRAKLI MEKİK MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yapraklı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    YAPRAKLI MEKİK MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yapraklı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GARNET, SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI BÜYÜK BOY YÜZÜ-Anayar montür üzeri pırlanta, safir ve garnet taşlar ile süslü büyük boy yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta, 0,90 karat safir ve 0,60 karat garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    GARNET, SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI BÜYÜK BOY YÜZÜ-Anayar montür üzeri pırlanta, safir ve garnet taşlar ile süslü büyük boy yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta, 0,90 karat safir ve 0,60 karat garnet taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • TEK TAŞ MODELLİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü tek taş modelli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,13 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    TEK TAŞ MODELLİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü tek taş modelli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,13 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YILAN BAŞI MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yılan baş modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,35 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YILAN BAŞI MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yılan baş modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,35 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE RENKLİ TAŞLARDAN OLUŞAN YILDIZ FORMLU YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve renkli taşlar ile süslü yıldız formlu yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 3,00 karat diğer renkli taşlar bulunmaktadır.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    PIRLANTA VE RENKLİ TAŞLARDAN OLUŞAN YILDIZ FORMLU YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve renkli taşlar ile süslü yıldız formlu yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 3,00 karat diğer renkli taşlar bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI SARMAŞIK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü sarmaşık model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    PIRLANTA TAŞLI SARMAŞIK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü sarmaşık model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KARE MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    KARE MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE ÇEŞİTLİ RENKLİ TAŞLARLA SÜSÜLÜ BÜYÜK BOY YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve çeşitli renkli taşlar ile süslü büyük boy yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta ve 2,80 karat diğer renkli taşlar bulunmaktadır.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    PIRLANTA VE ÇEŞİTLİ RENKLİ TAŞLARLA SÜSÜLÜ BÜYÜK BOY YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve çeşitli renkli taşlar ile süslü büyük boy yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta ve 2,80 karat diğer renkli taşlar bulunmaktadır.

    TLSold
  • KARE MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kare modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    KARE MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kare modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI BÜYÜK BOY YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü büyük boy yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 3,00 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI BÜYÜK BOY YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü büyük boy yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 3,00 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • TOPAZ VE PIRLANTA TAŞLI SONSUZLUK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü topaz taşlı sonsuzluk modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta, 1,10 karat topaz taş bulunmaktadır.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    TOPAZ VE PIRLANTA TAŞLI SONSUZLUK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü topaz taşlı sonsuzluk modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta, 1,10 karat topaz taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DİVANHANE ÇİVİSİ FORMUNDA YAPILMIŞ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü divanhane çivisi formunda yapılmış yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    DİVANHANE ÇİVİSİ FORMUNDA YAPILMIŞ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü divanhane çivisi formunda yapılmış yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI AİLE TASFİRLİ KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü aile tasfirli kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 0,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI AİLE TASFİRLİ KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü aile tasfirli kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 0,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODELİ KOLYE KÜPE YÜZÜK TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü zümrütlü kolye küpe yüzük takımı. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta, 1,90 zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODELİ KOLYE KÜPE YÜZÜK TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü zümrütlü kolye küpe yüzük takımı. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta, 1,90 zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SONSUZ MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü sonsuz model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    SONSUZ MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü sonsuz model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI SALYANGOZ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü salyangoz modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,90 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    PIRLANTA TAŞLI SALYANGOZ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü salyangoz modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,90 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE YAKUT TAŞLI MİNİ BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü mini baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,80 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    PIRLANTA VE YAKUT TAŞLI MİNİ BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü mini baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,80 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 5,50 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 5,50 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • BUĞDAY BAŞAĞI TASFİRLİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü buğday başağı tasfirli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    BUĞDAY BAŞAĞI TASFİRLİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü buğday başağı tasfirli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI TAM TAKIM SET-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü tam takım set. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta ve 1,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI TAM TAKIM SET-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü tam takım set. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta ve 1,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DİVANHANE ÇİVİSİ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü divanhane çivisi modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta ve 0,70 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DİVANHANE ÇİVİSİ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü divanhane çivisi modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta ve 0,70 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AY VE YILDIZLARLA DEKORLU PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü ay ve yıldızlarla dekorlu yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    AY VE YILDIZLARLA DEKORLU PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü ay ve yıldızlarla dekorlu yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ELMAS VE GARNET TAŞLI KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri elmas ve garnet taşlarla süslü kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat elmas, 2,10 karat garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    ELMAS VE GARNET TAŞLI KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri elmas ve garnet taşlarla süslü kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat elmas, 2,10 karat garnet taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YEDİ TAŞ MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yedi taş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    YEDİ TAŞ MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yedi taş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI PAPATYA MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü safirli pırlanta modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,08 karat pırlanta, 0,50 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI PAPATYA MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü safirli pırlanta modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,08 karat pırlanta, 0,50 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE YAKUT TAŞLI DAMLA MODELİ KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yakutlu damla modeli kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta, 1,00 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    PIRLANTA VE YAKUT TAŞLI DAMLA MODELİ KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yakutlu damla modeli kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta, 1,00 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DİK SARMAŞIK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dik sarmaşık modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    DİK SARMAŞIK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dik sarmaşık modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI YAPRAKLI MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü yapraklı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,25 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI YAPRAKLI MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü yapraklı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,25 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI HALI MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü halı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,80 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    PIRLANTA TAŞLI HALI MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü halı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,80 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YARIM TAM TUR NAR MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yarım tamtur nar modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    YARIM TAM TUR NAR MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yarım tamtur nar modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • HAYAT AĞACI MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü hayat ağacı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    HAYAT AĞACI MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü hayat ağacı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DALLI MODELLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü dallı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,25 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DALLI MODELLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü dallı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,25 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI SARMAŞIK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü sarmaşık modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,20 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI SARMAŞIK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü sarmaşık modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,20 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODELLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü damla modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 0,90 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODELLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü damla modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 0,90 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • BÜYÜK SALYANGOZ MODELİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü büyük salyangoz modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    BÜYÜK SALYANGOZ MODELİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü büyük salyangoz modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI GÜNEŞ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü güneş modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 9,00 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI GÜNEŞ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü güneş modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 9,00 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SARMAŞIK MODEL PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü sarmaşık model bileklik. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    SARMAŞIK MODEL PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü sarmaşık model bileklik. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KÖK AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve kök ametist taşlar ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta ve 0,14 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    KÖK AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve kök ametist taşlar ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta ve 0,14 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI BAGET YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,22 karat pırlanta ve 0,60 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI BAGET YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,22 karat pırlanta ve 0,60 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI BAGET YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü baget yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    PIRLANTA TAŞLI BAGET YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü baget yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GÜL SARMAŞIĞI MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü gül sarmaşığı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    GÜL SARMAŞIĞI MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü gül sarmaşığı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI GEOMETRİK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü geometrik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    PIRLANTA TAŞLI GEOMETRİK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü geometrik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YEDİ TAŞLI PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yedi taşlı yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    YEDİ TAŞLI PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yedi taşlı yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GENİŞ DALLI MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü geniş dallı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    GENİŞ DALLI MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü geniş dallı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAYIK BEŞTAŞ MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yayık beştaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    YAYIK BEŞTAŞ MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yayık beştaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • BEŞTAŞLI BÜYÜK BOY PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü beştaşlı büyük boy model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    BEŞTAŞLI BÜYÜK BOY PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü beştaşlı büyük boy model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI OVAL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü oval yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta ve 2,10 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI OVAL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü oval yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta ve 2,10 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YARIM TUR MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yarım tur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,25 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YARIM TUR MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yarım tur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,25 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YILDIZ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yıldız model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,25 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YILDIZ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yıldız model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,25 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI BÜYÜK SALYANGOZ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü büyük salyangoz modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 0,50 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI BÜYÜK SALYANGOZ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü büyük salyangoz modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 0,50 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI BAGET YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü baget yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 1,60 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI BAGET YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü baget yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 1,60 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SONSUZLUK MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    SONSUZLUK MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI HÜRREM MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü hürrem model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,90 karat pırlanta ve 1,50 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI HÜRREM MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü hürrem model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,90 karat pırlanta ve 1,50 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • MİNE İŞÇİLİKLİ VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü ve mine işçilikli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 156

    Lot: 156

    MİNE İŞÇİLİKLİ VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü ve mine işçilikli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,30 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta ve 0,30 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI OVAL MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü oval model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,40 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI OVAL MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü oval model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,40 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • MEKİK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    MEKİK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • HÜRREM MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü Hürrem model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,07 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 160

    Lot: 160

    HÜRREM MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü Hürrem model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,07 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI SONSULUK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 1,10 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 161

    Lot: 161

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI SONSULUK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 1,10 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI DANA BURNU MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü dana burnu modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 0,15 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 162

    Lot: 162

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI DANA BURNU MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü dana burnu modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 0,15 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE YAKUT TAŞLI YILAN BAŞI MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü yılan başı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,30 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 163

    Lot: 163

    PIRLANTA VE YAKUT TAŞLI YILAN BAŞI MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü yılan başı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,30 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE DÜZ KESİM SAFİR TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve düz kesim safir taşı ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,07 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 164

    Lot: 164

    PIRLANTA VE DÜZ KESİM SAFİR TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve düz kesim safir taşı ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,07 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR TAŞLI SONSUZLUK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü safirli sonsuzluk modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta, 0,35 safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 165

    Lot: 165

    SAFİR TAŞLI SONSUZLUK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü safirli sonsuzluk modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta, 0,35 safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI ORYANTAL MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü oryantal model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 166

    Lot: 166

    PIRLANTA TAŞLI ORYANTAL MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü oryantal model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • FİRUZE YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI BÜYÜK BOY YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve Firuze yakut taşlar ile süslü büyük boy yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 0,35 karat yakut taş ve 4 gr Firuze taşı bulunmaktadır.

    Lot No: 167

    Lot: 167

    FİRUZE YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI BÜYÜK BOY YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve Firuze yakut taşlar ile süslü büyük boy yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 0,35 karat yakut taş ve 4 gr Firuze taşı bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI ÜÇTAŞLI MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü üçtaşlı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta ve 0,30 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 168

    Lot: 168

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI ÜÇTAŞLI MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü üçtaşlı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta ve 0,30 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI GÜNEŞ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü güneş modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 0,95 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 169

    Lot: 169

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI GÜNEŞ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü güneş modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 0,95 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE RENKLİ AMETİST TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve renkli ametist taşlar ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 1,30 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 170

    Lot: 170

    PIRLANTA VE RENKLİ AMETİST TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve renkli ametist taşlar ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 1,30 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODELİ KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü ametist taşlı damla model kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta, 0,80 ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 171

    Lot: 171

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODELİ KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü ametist taşlı damla model kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta, 0,80 ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • TILSIM MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü tılsım model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    TILSIM MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü tılsım model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GÜL MODELİ PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü gül modeli bileklik. Üzerinde yaklaşık 0,80 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 173

    Lot: 173

    GÜL MODELİ PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü gül modeli bileklik. Üzerinde yaklaşık 0,80 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODEL TAKIM-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü damla model set. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 2,40 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 174

    Lot: 174

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODEL TAKIM-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü damla model set. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 2,40 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ELMAS TAŞLI GÜL MODEL KOLYE UCU-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü gül modeli kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    ELMAS TAŞLI GÜL MODEL KOLYE UCU-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü gül modeli kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KABARTMA İŞÇİLİKLİ TEŞTAŞ MODEL ELMAS YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü tektaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 176

    Lot: 176

    KABARTMA İŞÇİLİKLİ TEŞTAŞ MODEL ELMAS YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü tektaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GÜL MODELLİ SİTRİN VE ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas ve sitrin taşlar ile süslü gül modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 177

    Lot: 177

    GÜL MODELLİ SİTRİN VE ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas ve sitrin taşlar ile süslü gül modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI TEKTAŞ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü tektaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,45 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 178

    Lot: 178

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI TEKTAŞ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü tektaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,45 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KALP FORMUNDA YAPILMIŞ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü kalp formunda yapılmış yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 179

    Lot: 179

    KALP FORMUNDA YAPILMIŞ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü kalp formunda yapılmış yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI SALLANTILI KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü sallantılı model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta ve 0,50 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 180

    Lot: 180

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI SALLANTILI KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü sallantılı model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,60 karat pırlanta ve 0,50 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YARIM TUR YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yarım tur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,25 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 181

    Lot: 181

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YARIM TUR YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yarım tur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,25 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KAPALI GÜL MODELİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü kapalı gül modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,08 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 182

    Lot: 182

    KAPALI GÜL MODELİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü kapalı gül modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,08 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SONSUZLUK MODELİ BÜYÜK BOY PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü büyük boy sonsuzluk modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 183

    Lot: 183

    SONSUZLUK MODELİ BÜYÜK BOY PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü büyük boy sonsuzluk modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE TOPAZ TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve topaz taşlar ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,35 karat topaz taş bulunmaktadır.

    Lot No: 184

    Lot: 184

    PIRLANTA VE TOPAZ TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve topaz taşlar ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta ve 0,35 karat topaz taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KARELİ YAPRAK MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kareli yaprak model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 185

    Lot: 185

    KARELİ YAPRAK MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kareli yaprak model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE DÜZ KESİM SAFİR TAŞLI TEKTAŞ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve düz kesim safir taşı ile süslü tektaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,07 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 186

    Lot: 186

    PIRLANTA VE DÜZ KESİM SAFİR TAŞLI TEKTAŞ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve düz kesim safir taşı ile süslü tektaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,07 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • TEKTAŞ MODEL PIRLANTA KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü tektaş model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 187

    Lot: 187

    TEKTAŞ MODEL PIRLANTA KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü tektaş model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ELMAS TAŞLI DAMLA MODEL KOLYE UCU-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü damla model kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 188

    Lot: 188

    ELMAS TAŞLI DAMLA MODEL KOLYE UCU-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü damla model kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YEDİTAŞLI MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yeditaşlı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 189

    Lot: 189

    YEDİTAŞLI MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yeditaşlı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ELMAS TAŞLI HÜRREM MODEL KOLYE UCU-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü Hürrem model kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 190

    Lot: 190

    ELMAS TAŞLI HÜRREM MODEL KOLYE UCU-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü Hürrem model kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI GÜNEŞ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü güneş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta 5,00 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 191

    Lot: 191

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI GÜNEŞ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü güneş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta 5,00 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SARMAŞIK DALI MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü sarmaşık dalı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 192

    Lot: 192

    SARMAŞIK DALI MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü sarmaşık dalı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • MİNİ DİVANHANE MODELİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü mini divanhane modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 193

    Lot: 193

    MİNİ DİVANHANE MODELİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü mini divanhane modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • MEKİK MODEL PIRLANTA TAŞLI KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mekik model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 194

    Lot: 194

    MEKİK MODEL PIRLANTA TAŞLI KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mekik model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GUBUR MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü gubur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 195

    Lot: 195

    GUBUR MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü gubur model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KAPALI GÜL MODELİ ELMAS VE YAKUT TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas ve yakut taşlar ile süslü kapalı gül modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,08 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 196

    Lot: 196

    KAPALI GÜL MODELİ ELMAS VE YAKUT TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas ve yakut taşlar ile süslü kapalı gül modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,08 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SERPME MEKİK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü serpme mekik modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 197

    Lot: 197

    SERPME MEKİK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü serpme mekik modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • MİNİ SALYANGOZ MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mini salyangoz modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 198

    Lot: 198

    MİNİ SALYANGOZ MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mini salyangoz modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI DANA BURNU MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü dana burnu modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 0,15 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 199

    Lot: 199

    YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI DANA BURNU MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü dana burnu modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 0,15 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GUCUK MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü gucuk modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 200

    Lot: 200

    GUCUK MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü gucuk modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GARNET VE ELMAS TAŞLARLA SÜSLÜ KOLYE UCU -Anayar montür üzeri elmas ve garnet taşlar ile süslü kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,08 karat elmas, 0,70 karat garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 201

    Lot: 201

    GARNET VE ELMAS TAŞLARLA SÜSLÜ KOLYE UCU -Anayar montür üzeri elmas ve garnet taşlar ile süslü kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,08 karat elmas, 0,70 karat garnet taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ÇALI MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü çalı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 202

    Lot: 202

    ÇALI MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü çalı modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YARASA MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yarasa model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,45 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 203

    Lot: 203

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YARASA MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü yarasa model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,45 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • BEREKET TASVİRLİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü bereket tasvirli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 204

    Lot: 204

    BEREKET TASVİRLİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü bereket tasvirli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DALGALI MEKİK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dalgalı mekik yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 205

    Lot: 205

    DALGALI MEKİK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dalgalı mekik yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • HANIMELİ MODELİ PIRLANTA VE YAKUT TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü hanımeli modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta  taş bulunmaktadır.

    Lot No: 206

    Lot: 206

    HANIMELİ MODELİ PIRLANTA VE YAKUT TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve yakut taşlar ile süslü hanımeli modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI BAGET YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü baget yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta, 0,10 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 207

    Lot: 207

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI BAGET YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü baget yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta, 0,10 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI ÇİÇEK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü çiçek modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,05 karat pırlanta , 0,50 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 208

    Lot: 208

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI ÇİÇEK MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü çiçek modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,05 karat pırlanta , 0,50 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAPRAKLI MEKİK MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yapraklı mekik modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 209

    Lot: 209

    YAPRAKLI MEKİK MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yapraklı mekik modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ÇİFT HANIMELİ MODELİ PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü çift hanımeli modeli bileklik. Üzerinde yaklaşık 0,08 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 210

    Lot: 210

    ÇİFT HANIMELİ MODELİ PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü çift hanımeli modeli bileklik. Üzerinde yaklaşık 0,08 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE ELMAS TAŞLI OVAL MODEL KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri zümrüt ve elmas taşlar ile süslü oval model kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat elmas, 2,2 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 211

    Lot: 211

    ZÜMRÜT VE ELMAS TAŞLI OVAL MODEL KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri zümrüt ve elmas taşlar ile süslü oval model kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat elmas, 2,2 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GARNET VE PIRLANTA TAŞLI YILDIZ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri garnet ve pırlanta taşlar ile süslü yıldız modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta, 8,00 karat garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 212

    Lot: 212

    GARNET VE PIRLANTA TAŞLI YILDIZ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri garnet ve pırlanta taşlar ile süslü yıldız modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta, 8,00 karat garnet taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI İNCİLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü incili yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 213

    Lot: 213

    PIRLANTA TAŞLI İNCİLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü incili yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DALGALI MEKİK MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dalgalı mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 214

    Lot: 214

    DALGALI MEKİK MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dalgalı mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri yakut ve pırlanta taşlar ile süslü damla modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta, 9,00 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 215

    Lot: 215

    YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI DAMLA MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri yakut ve pırlanta taşlar ile süslü damla modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta, 9,00 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KRALİYET TACI MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kraliyet tacı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 2,05 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 216

    Lot: 216

    KRALİYET TACI MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kraliyet tacı model yüzük. Üzerinde yaklaşık 2,05 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA GARNET VE İNCİLERLE SÜSLÜ YÜZÜK -Anayar montür üzeri pırlanta, garnet ve inciler ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta , 8 karat garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 217

    Lot: 217

    PIRLANTA GARNET VE İNCİLERLE SÜSLÜ YÜZÜK -Anayar montür üzeri pırlanta, garnet ve inciler ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta , 8 karat garnet taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta , 1,2 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 218

    Lot: 218

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta , 1,2 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ÜST KISMI SONSUZLUK MODELLİ MEKİK FORMLU PIRLANTA KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü üst kısmı sonsuzluk modelli küpe. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 219

    Lot: 219

    ÜST KISMI SONSUZLUK MODELLİ MEKİK FORMLU PIRLANTA KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü üst kısmı sonsuzluk modelli küpe. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI MİNİ DAMLA MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri ametist ve pırlanta taşlar ile süslü mini damla model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,30 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 220

    Lot: 220

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI MİNİ DAMLA MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri ametist ve pırlanta taşlar ile süslü mini damla model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,30 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI KARE MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri ametist ve pırlanta taşlar ile süslü kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,33 karat pırlanta , 0,80 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 221

    Lot: 221

    PIRLANTA VE AMETİST TAŞLI KARE MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri ametist ve pırlanta taşlar ile süslü kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,33 karat pırlanta , 0,80 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AİLE TASFİRLİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü aile tasvirli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 222

    Lot: 222

    AİLE TASFİRLİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü aile tasvirli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAN KISIMLARI LALE MODELLİ PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü yan kısımları laleli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta , 1,20 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 223

    Lot: 223

    YAN KISIMLARI LALE MODELLİ PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü yan kısımları laleli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta , 1,20 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE ELMAS TAŞLI DÜZ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri zümrüt ve elmas taşlar ile süslü düz model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,05 karat elmas , 0,90 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 224

    Lot: 224

    ZÜMRÜT VE ELMAS TAŞLI DÜZ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri zümrüt ve elmas taşlar ile süslü düz model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,05 karat elmas , 0,90 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PAPATYA MODELİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü papatya model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,90 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 225

    Lot: 225

    PAPATYA MODELİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü papatya model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,90 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GARNET VE ELMAS TAŞLI DALLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri garnet ve elmas taşlar ile süslü dallı kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,08 karat elmas , 0,70 karat garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 226

    Lot: 226

    GARNET VE ELMAS TAŞLI DALLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri garnet ve elmas taşlar ile süslü dallı kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,08 karat elmas , 0,70 karat garnet taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SİTRİN VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri sitrin ve pırlanta taşlar ile süslü kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta , 1,30 karat sitrin taş bulunmaktadır.

    Lot No: 227

    Lot: 227

    SİTRİN VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri sitrin ve pırlanta taşlar ile süslü kolye küpe takımı. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta , 1,30 karat sitrin taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAN KISIMLARI KABARTMA İŞÇİLİKLİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü yan kısımları kabartma işçilikli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 228

    Lot: 228

    YAN KISIMLARI KABARTMA İŞÇİLİKLİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü yan kısımları kabartma işçilikli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI BÜYÜK DAMLA MODELİ KOLYE UCU-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü damla model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta , 4,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 229

    Lot: 229

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI BÜYÜK DAMLA MODELİ KOLYE UCU-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü damla model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta , 4,90 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GARNET VE ELMAS TAŞLI ÇİÇEK MODELİ KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri garnet ve elmas taşlar ile çiçek model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat elmas , 1,10 karat garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 230

    Lot: 230

    GARNET VE ELMAS TAŞLI ÇİÇEK MODELİ KOLYE KÜPE TAKIMI-Anayar montür üzeri garnet ve elmas taşlar ile çiçek model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat elmas , 1,10 karat garnet taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLARLA SÜSLÜ MAKROME İPLİ BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü makrome ipli  bileklik. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 231

    Lot: 231

    PIRLANTA TAŞLARLA SÜSLÜ MAKROME İPLİ BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü makrome ipli bileklik. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • UZUN MEKİK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü uzun mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,22 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 232

    Lot: 232

    UZUN MEKİK MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü uzun mekik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,22 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAN KISIMLARI KABARTMA İŞÇİLİKLİ DAMLA MODELİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü damla model yanları kabartma işçilikli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat elmas taş bulunmaktadır.

    Lot No: 233

    Lot: 233

    YAN KISIMLARI KABARTMA İŞÇİLİKLİ DAMLA MODELİ ELMAS TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri elmas taşlar ile süslü damla model yanları kabartma işçilikli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat elmas taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SİTRİN VE PIRLANTA TAŞLI AVRUPA BAGET MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri sitrin ve pırlanta taşlar ile süslü Avrupa baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta , 1,2 karat sitirin taş bulunmaktadır.

    Lot No: 234

    Lot: 234

    SİTRİN VE PIRLANTA TAŞLI AVRUPA BAGET MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri sitrin ve pırlanta taşlar ile süslü Avrupa baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta , 1,2 karat sitirin taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI TEK TAŞ MODELLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri zümrüt ve pırlanta taşlar ile süslü tek taş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,45 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 235

    Lot: 235

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI TEK TAŞ MODELLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri zümrüt ve pırlanta taşlar ile süslü tek taş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,45 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DALGALI MODEL SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI KÜPE-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü dalgalı model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,65 karat pırlanta , 0,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 236

    Lot: 236

    DALGALI MODEL SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI KÜPE-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü dalgalı model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,65 karat pırlanta , 0,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • BÜYÜK SALYANGOZ MODELİ PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü büyük salyangoz modeli bileklik. Üzerinde yaklaşık 1,05 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 237

    Lot: 237

    BÜYÜK SALYANGOZ MODELİ PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü büyük salyangoz modeli bileklik. Üzerinde yaklaşık 1,05 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DALGALI ÇİFTE BEŞTAŞ MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dalgalı çifte beştaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 238

    Lot: 238

    DALGALI ÇİFTE BEŞTAŞ MODEL PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dalgalı çifte beştaş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KRALİYET TACI FORMUNDA YAPILMIŞ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kraliyet tacı formlu yüzük. Üzerinde yaklaşık 2,05 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 239

    Lot: 239

    KRALİYET TACI FORMUNDA YAPILMIŞ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü kraliyet tacı formlu yüzük. Üzerinde yaklaşık 2,05 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI SİMETRİK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü simetrik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta , 1,0 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 240

    Lot: 240

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI SİMETRİK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü simetrik model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta , 1,0 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SONSUZLUK MODELİ SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta , 0,30 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 241

    Lot: 241

    SONSUZLUK MODELİ SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü sonsuzluk model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta , 0,30 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • MEKİK MODELİ PIRLANTA TAŞLI KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mekik model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 242

    Lot: 242

    MEKİK MODELİ PIRLANTA TAŞLI KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü mekik model küpe. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YEDİ TAŞ BULUNAN PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yedi taşlı yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 243

    Lot: 243

    YEDİ TAŞ BULUNAN PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü yedi taşlı yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DİK KARE MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dik kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 244

    Lot: 244

    DİK KARE MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dik kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • TAÇLI KARE MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü taçlı kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 245

    Lot: 245

    TAÇLI KARE MODELİ PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü taçlı kare model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI TAÇ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü taç model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,45 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 246

    Lot: 246

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI TAÇ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri safir ve pırlanta taşlar ile süslü taç model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,45 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • KUVARS VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri kuvars ve pırlanta taşlar ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,08 karat pırlanta, 0,30 karat kuvars taş bulunmaktadır.

    Lot No: 247

    Lot: 247

    KUVARS VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri kuvars ve pırlanta taşlar ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,08 karat pırlanta, 0,30 karat kuvars taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI MİNİ BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü mini baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,80 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 248

    Lot: 248

    PIRLANTA VE SAFİR TAŞLI MİNİ BAGET MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü mini baget model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,20 karat pırlanta , 0,80 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI ZİNCİR MODEL KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yakut taşlı zincir model kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta , 0,70 karat yakut taş bulunmaktadır.

    Lot No: 249

    Lot: 249

    YAKUT VE PIRLANTA TAŞLI ZİNCİR MODEL KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü yakut taşlı zincir model kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta , 0,70 karat yakut taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA TAŞLI GÜNEŞ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü güneş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 250

    Lot: 250

    PIRLANTA TAŞLI GÜNEŞ MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü güneş model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • BÜYÜK BOY SALYANGOZ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü büyük boy salyangoz model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 251

    Lot: 251

    BÜYÜK BOY SALYANGOZ MODELİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü büyük boy salyangoz model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI AVRUPA MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü Avrupa model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta , 1,20 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 252

    Lot: 252

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI AVRUPA MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü Avrupa model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta , 1,20 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE GRANAT TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve granat taşlar ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 0,30 karat granat taş bulunmaktadır.

    Lot No: 253

    Lot: 253

    PIRLANTA VE GRANAT TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve granat taşlar ile süslü yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 0,30 karat granat taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE PEMBE KUVARZ TAŞLI BÜYÜK BOY YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü pembe kuvarzlı büyük boy yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta, 9,00 karat pembe kuvarz taş bulunmaktadır.

    Lot No: 254

    Lot: 254

    PIRLANTA VE PEMBE KUVARZ TAŞLI BÜYÜK BOY YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü pembe kuvarzlı büyük boy yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta, 9,00 karat pembe kuvarz taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI SARKAÇLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü sarkaçlı kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 0,70 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 255

    Lot: 255

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI SARKAÇLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü sarkaçlı kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,50 karat pırlanta ve 0,70 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI KALİBRE MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü kalibre yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 0,10 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 256

    Lot: 256

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI KALİBRE MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü kalibre yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,25 karat pırlanta ve 0,10 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI AVRUPA MODELLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü Avrupa model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta ve 1,80 karat ametist taş bulunmaktadır.

    Lot No: 257

    Lot: 257

    AMETİST VE PIRLANTA TAŞLI AVRUPA MODELLİ YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve ametist taşlar ile süslü Avrupa model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,35 karat pırlanta ve 1,80 karat ametist taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • PIRLANTA VE RENKLİ TAŞLARLA SÜSLÜ KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta ve renkli taşlar ile süslü küpe. Üzerinde yaklaşık 0,12 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 258

    Lot: 258

    PIRLANTA VE RENKLİ TAŞLARLA SÜSLÜ KÜPE-Anayar montür üzeri pırlanta ve renkli taşlar ile süslü küpe. Üzerinde yaklaşık 0,12 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • AİLE TASFİRLİ SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü aile tasfirli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 0,15 safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 259

    Lot: 259

    AİLE TASFİRLİ SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlar ile süslü aile tasfirli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,10 karat pırlanta ve 0,15 safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI DEV BOY YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü dev boy yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta ve 1,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 260

    Lot: 260

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI DEV BOY YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü dev boy yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,45 karat pırlanta ve 1,60 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI SONSUZLUK MODEL KOLYE-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü sonsuzluk model kolye. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 0,60 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    Lot No: 261

    Lot: 261

    ZÜMRÜT VE PIRLANTA TAŞLI SONSUZLUK MODEL KOLYE-Anayar montür üzeri pırlanta ve zümrüt taşlar ile süslü sonsuzluk model kolye. Üzerinde yaklaşık 0,55 karat pırlanta ve 0,60 karat zümrüt taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YAN MEKİK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü yan mekik modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 0,30 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 262

    Lot: 262

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI YAN MEKİK MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü yan mekik modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,40 karat pırlanta ve 0,30 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü bileklik. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta ve 12,00 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 263

    Lot: 263

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI BİLEKLİK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü bileklik. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta ve 12,00 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • RENK CÜMBÜŞÜ MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü renk cümbüşü model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,28 karat pırlanta ve 1,90 karat renkli taş bulunmaktadır.

    Lot No: 264

    Lot: 264

    RENK CÜMBÜŞÜ MODEL PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlarla süslü renk cümbüşü model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,28 karat pırlanta ve 1,90 karat renkli taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI HÜRREM MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü hürrem model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta ve 4,40 karat safir taş bulunmaktadır.

    Lot No: 265

    Lot: 265

    SAFİR VE PIRLANTA TAŞLI HÜRREM MODEL YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta ve safir taşlarla süslü hürrem model yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,70 karat pırlanta ve 4,40 karat safir taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • DÖRT YAPRAKLI YONCA MODELLİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dört yapraklı yonca modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 266

    Lot: 266

    DÖRT YAPRAKLI YONCA MODELLİ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü dört yapraklı yonca modeli yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,15 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • 3 YAPRAKLI YONCA FORMUNDA YAPILMIŞ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü 3 yapraklı yonca formunda yapılmış yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    Lot No: 267

    Lot: 267

    3 YAPRAKLI YONCA FORMUNDA YAPILMIŞ PIRLANTA YÜZÜK-Anayar montür üzeri pırlanta taşlar ile süslü 3 yapraklı yonca formunda yapılmış yüzük. Üzerinde yaklaşık 0,30 karat pırlanta taş bulunmaktadır.

    TLSold
  • GÜNEŞ MODEL GARNET VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta ve garnet taşlar ile süslü güneş modeli kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta ve 0,35 karat garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 268

    Lot: 268

    GÜNEŞ MODEL GARNET VE PIRLANTA TAŞLI KOLYE UCU-Anayar montür üzeri pırlanta ve garnet taşlar ile süslü güneş modeli kolye ucu. Üzerinde yaklaşık 0,75 karat pırlanta ve 0,35 karat garnet taş bulunmaktadır.

    TLSold